Şimdi Ara

Bilgisayarımın oyun performansını en uygun şekilde nasıl yükseltirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Bilgisayarımın oyun performansını en uygun şekilde nasıl yükseltirim?
    Merhabalar. benim sistemim bu. LoL oynarken en düşük ayarda normalde kasmıyyor ama tam savaşa girince 5 6 tane karakterin efektleri birleşince oyun kasıyor ve genel anlamda düşük fps ile oynuyorum. fps yi ve oyunun kasmasını en uygun biçime nasıl engelleyebilirim. çok fazla grafik özelliğine ihtiyacım yok sadece oyun umu rahatça oynamak istiyorum. ekran kartı mı almam gerek ana kartmı o konuardan pek anlamıyorum. yardımcı olursanız sevinirim

• sistem cok eski be hocam, neresinden tutalim bilemedimki

anakartin tam marka modeli lazim, vede powersupply in 12v yazan kisminda kac A(amper) yaziyor
  • Hocam anakart modelini ve güç kaynağıni tam yazar iseniz ikinci elden quad veya xeon bir işlemci, rami en az 4 yapip bir de 7850 tarzi bir kart alırsanız biraz daha rahatlayacaktir sistem. Tabi sıfır parça alıp bu sisteme ölü yatırım yapmak pek de mantıklı görünmüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ASUS P5G41T-M LX anakertın cdsinde bu yazıyor
  • güç kaynağı derken onu bilmiyom
  • Güç kaynağı için kasanın kapağını açıp güç kaynağı üstündeki etiketin resmini atın. Anakartınız Quad işlemci destekliyor Quad alıp daha iyi ekran kartı alınır, şuan ki işlemci ile de R7 240 alınabilir, tabi güç kaynağının gücü de önemli
  • fmkeskin kullanıcısına yanıt
    heh tamam anakart quad core lari destekliyor ikinci el quad core kovalayacaksin ->https://www.asus.com/Motherboards/P5G41TM_LX/HelpDesk_CPU/

q9650 > q9550 > q9450 > q6600 performans siralamasi sen fiyatina göre secersin birini artik 2.elden ne düserse..

2gb ramin var aynisindan 2x2gb daha ram bul toplamda 6gb olsun.

ekran kartida ikinci el -> gtx 650, gtx 560ti gibi bu ayarda olursa bir cok oyunu rahat oynatirsin.

yada ucuz yollu istersen r7 240/ 250 / 250x civari ekrankartlarina bakarsin

power a bakmak lazim kaclik takili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba.

Xeon E5450 ve Ekstra guc gerektirmeyen Gtx 650 gibi kartla sistem lol ve cs go vanavarina donusecektir.

Islemci icin pm atabilir kart icin 2.ci ele goz atabilirdiniz.

Iyi forumlar.
  • ram hızı veya ürünlerinin hızlarını yükselterek olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.