Şimdi Ara

Bilgisayarın açılmasında problem.. acil yardım lütfen..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim sorunum bilgisayarım açılırken bios kısmını geçiyor. windows vistanın simgesini de geçiyor (XP de kurdum onda da aynı oldu).. ama daha sonra bilgisayar açılmıyor bazen.. ekran sanki kasa kapanmış gibi uyku moduna geçiyor..ama kasa açık durumda kalıyor.. bazen hemen akabinde açıp kapayınca, ama bazen 7 -8 sefer aç kapa (yine aynı problem nedeniyle) yaptıktan sonra bilgisayar normal açılıyor.. bunun sebebi ne olabilir ve nasıl çözebilirim?

• yok mu bu problem için bir çözüm söyleyecek birisi bu şekilde kafayı yedirecek bana bilgisayar
  • Kardeş format atmayı denedinmi
  • format attım fakat yine aynı problem devam ediyor..
  • birde perfeck xp yi kur birde öyle dene bakalım.
  • Arkadaşım perfeck demiş ama ne olduğu acıklamamış ...?
  • sorun işletim sisteminden mi? format atmakta istemiyorum boş yere.. ayrıca vista kullanmak tercihim.. bunu başka türlü çözemezmiyiz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işletim sistemi nedeniyle olup olmadığını formatlamadan sorun çıktığında cd den çalışan pardusla açmaya çalışarak deneyebilirsin olası nedenler ram elektrik düşüklüğü(eski ampullerde elektrik düşüklüğü belli olur) ortamdaki aşırı nem olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karmaşık -- 6 Ocak 2009; 15:25:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.