Şimdi Ara

Bilgisayarın Garip Davranışları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba,daha öncede açtığım konuyu detaylı olarak yazıyorum. Bilgisayarım son bir haftadır kendi kendine reboot yapıyor. Oyunlarda fps düşüşü mevcut, ayrıca CS:GO da oyun hata vermeden, bazen de .exe durdu hatası ile kapanıyor. Ekran görüntüsünde kaydı var. Pubg de oyun crash veriyor ve kapanıyor(bunun harddisk kaynaklı olabileceğini de düşünüyorum, ssd yi doldurmak istemediğim için hddye aktardım oyunları,bu arada fps düşüşleri harddiske aktardıktan sonra oluşmadı,hdddede eski fpsyi alıyordu sistem.)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ryzen 7 1700
    Gigabyte 1050Tİ G1 Gaming
    Corsair 3200mhz 16GB DDR4
    Asus B350M-A
    Sandisk Ultra II 240gb
    Samsung 1TB 7200rpm 32MB(HD103SJA)

Ramlerin D.O.C.P profile 1 seçili, diğer donanıma overclock yapılmadı.

Bilgisayarın Garip Davranışları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil86p -- 28 Ocak 2018; 17:41:27 >

• pc nin kendi kendine reboot atma sebepleri genelde ya virüsden kaynaklanır yada işletim sistemi çökmüş ise bilgisayar kendi kendini başlatabilir ama genelde mavi ekran verir anakart belki hasar gördü ise de bu sıkıntı meydana gelmiştir ve bilgisayarınızın anakart parçasının kısa zaman içerisinde değiştirilmesi durumu ortaya çıkarmış olabilir veya işlemci sıcaklık değerlerine baktınız mı ? Belki de işlemci çok ısındığı için böyle bi durum olmuştur.
  • r.a.m.a.z.a.n R kullanıcısına yanıt
    Tarama yaptım, bir virüsle karşlılaşmadım. Aynı hata kodu ile bu sorunla karşılaşanlar mavi ekran almış fakat bende ekran donuyor ve bilgisayar kapanıyor. Bilgisayar henüz 2 aylık, parçalar fiziksel bir hasar almadı fakat bahsettiğiniz hasarlar hakkında bir fikrim yok. İşlemci geçen hafta çok fazla ısınıyordu durduk yere, dün ekran kartını ve ethernet driverlarını güncelledim. Fakat sorunlar az da olsa devam ediyor, en azından performans düşüklüğü var. Oyunlarda iki gündür işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları Pubgde bir oyun sonrası işlemci 44, ekran kartı 46 derece(Fanlara manuel profil yaptım. 50 derece üstü %100çalışıyorlar.)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.