Şimdi Ara

BİLGİSAYARIN MODEL VE SİSTEM BİLGİSİ ÖĞRENME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
72
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİLGİSAYARIMI SATMAK ZORUNDA KALDIM VE SİSTEM /MODEL BİLGİSİ ÖĞRENMEK İSTEDİM PİYASASINI ARAŞTIMAK İÇİN AMA RESİMDE GÖZÜKEN BİLGİLERLE ARAMA YAPTIĞIM ZAMAN SPESİFİK BİR SONUCA ULAŞAMIYORUM FARKLI FARKLI MODELLER GÖZÜKÜYOR...MESELA ''Lenovo ThinkBook 15 (G2) 20VG006XTX Notebook'' YAZINCA BELLİ BİR MODEL ÇIKIYOR AMA SİSTEM BİLGİSİNDE BU TARZ BİR YAZI YOK...TAM VE AYRINTILI ŞEKİLDE MODELİNİ NASIL ÖĞRENEBİLİRİM?

BİLGİSAYARIN MODEL VE SİSTEM BİLGİSİ ÖĞRENME

• Direkt aynı ürünü 2. Elde bulamayabilirsiniz. Muadillerine bakıp fiyat belirlemek en iyisi.

Attığınız ss'te Ryzen 5 4500U işlemcili olduğu yazıyor. Aşağıdaki benchmark sıralamasına bakarsak güncel olarak satılan i3 1215u veya i5 1135G7 işlemcilere denk görünüyor.

1215u veya 1135G7 işlemcili 8 gb ram - 256-512 gb ssdli Full HD ekranlı sıfır laptoplar yaklaşık 10 bine satılıyor.

Elinizdeki laptopın ram - ssd miktarı(sonradan ekleme yaptıysanız), kozmetik durumu, kutu-fatura ve garanti durumu, tüm fonksiyonları çalışıyor mu, yanında lisanslı Windows var mı vb durumlara göre fiyat biçersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• a-f-h A kullanıcısına yanıt

Hocam harikasınız ya benchmark durumu aklıma gelmemişti biraz geç cevap oldu ama kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.