Şimdi Ara

Bilgisayarın özellikleri gayet iyi ama oyunlarda kasıyor :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bundan en fazla 1 ay önce bi laptop aldım ve Crysis 3'de bile high olmasa bile mediumda falan oynamam gerek daha WarZ'de 11 FPS alıyorum.Gelelim pc özelliklerine.
    İşletim Sistemi:
    Microsoft Windows 8 Single Language 64-bit

İşlemci:
    Intel Core i5 3320M @ 2.60GHz
    Ivy Bridge 22nm Teknoloj

RAM:
    8,00GB İkili-Kanal DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28)

Ekran ve ekran kartı:
    Generic PnP Monitor (1600x900@60Hz)
    Intel HD Graphics 4000 (Samsung)
    2048 MBAMD Radeon. HD 7670M (Samsung)

HarDisk:
    466GB Hitachi HTS547550A9E384 (SATA)

• makineye aşırı program kurduysan ondan olabilir windows şişmiştir.

güncelleştirmeleri kapatma hepsini al
  • dostum laptoplar böyle, özellikleri iyi ama bir masaüstü gibi kullanmamak gerekiyor, kasmamasını istiyorsan fazla birşey kurmayacaksın (büyük program filan), harddiski ağzına kadar doldurmayacaksın ve oyun filan oynuyorsan bir soğutucu alacaksın olacak bitecek
  • Hardiskin yarısı dolu driverlar güncel pc gayet rahat sıfır sorunsuz çalışıyor sadece oyunlarda böyle.
  • ne yazık ki laptoplara masa üstü gibi rahat teşhis konamıyor oyunlardaki grafik ayarlarını düşürüp oynamayı denedinizmi ?
  • WarZ low da :(
  • Laptopun ısınıyordur AIDA64 programıyla SS atarmısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 ekran kartı var. Onboard olanda oyun çalışıyor olmasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pinkcrow7

2 ekran kartı var. Onboard olanda oyun çalışıyor olmasın ?

Sanırım öyle nasıl halletcez bunu.
  • barizo B kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen Ati ekran kartını kullanmıyosun masaüstü sag klik Degiştirilebilir Grafikleri yapılandırdan atiyi oyuna tanıt sorun düzelir.
  • Amd olanlarda genelde bir geçiş tuşu bulunur. Yada ekran kartının kendi programından sürekli ati 7670M kullan gibi bir seçenek olabilir
  • Değiştiilebilir grafikler olmuyor:(
    Nasıl değiştircez ne tuşu o ?
  • Bu arada az önce GPU-Z'ye baktım sanırım benim pc pcyi normal kullanırken AMD'yi oyunlarda INTEL'i kullanıyor :/
  • arkadaşlar crysıs 1 de grafik düşürme ayarları nasıl oluyor.aynen bendede bir laptop var hem ısınıyor hayliyle kasıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımlarındaki senkronizasyon problemi oyunlarının kasmasına sebep olabilir. Bir de hdd'de bad sector oluşmuşsa kullandığın alanlar bile boş gibi gözükür bu seni yanıltmasın. Sorunun hdd kaynaklı da olabilir.
  • Hocam Bilgisayar özellikleri iyi ama oynady?yn oyunun özellikleri nasyl grafikleri efektleri vs. i?te görsel anlamdaki durumlary nasyl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkfeda -- 19 Temmuz 2013; 9:40:20 >
  • arkada?y dedi?i gibi e?er bad sector olu?mus ise combofix kullan. daha sonra disk defrag kullan (defrag programy hard diski birle?tiriyor)
  • Laptoplar oyun için tasarlanmamıştır.Ama illaki oynayacam diyen kullanıcılardansan benim gibi :D soğutucu kullan .işletim sisteminde gereksiz bir çok görsel öğe var.Bunları oyun oynarken kapatmak için advandec system care kur.Turbo modu oyun kipiyle aç.Haftada bir veya iki kez bilgisayarı bu programa tarat.
  • Oyunun 3 gb am 512 mb ekran kartı falan istiyor.Bu arada sabah wow oynarken pc aniden kapandı bir daha açılmadı altına ellediğimde pcye dokunamıyodum herhalde fazla ısınınca kapanmıştı sonra açılır dedim yattım uyudum şimdi tekrar deniyorum pc açılmıyor tuşuna bastığımda ana kat yanmış desem şarja taktığımda şaj ışığı yanıyo problem nedir şimdi taa bilgisayacıtya da gitmek istemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.