Bilgisayarıma yeni bir ram taktım. (256vardı yeniden 512 taktım.) Bilgisayarı formatladım ama bu esmada bilgisayarın internet kablosunu çıkarmayı unutmuşum. Kurduktan sonra <<.dll>> hataları vermeye başladı. Anlayamadım sorunu yeniden formatlamak zorunda kaldım. yeniden formatladım bu defa kablosunu çektim. ghostunu alayım dedim izin vermedi ve kapattı kendini açılmadı. sonra yine kurdum XP yi Anti virüs programını kurdum. hemen tarattım tüm bilgisayarı ama hiç bir şey bulamadı. ve yine kilitledi yine kapandı. Yeniden format attım bu defa çalışıyor AMA bu defa da bilgisayar hataları vermeye devam ediyor AYNI ZAMANDA kendisi kapanıp açılıyor.
Fan sorunu olabilir mi diye düşünüyorum. İşlemci sıcaklığına bakıyorum fazla değil. Rami çıkardım yeniden taktım onda da sorun yok.
Sorunu anlayamadım. Virüs desem taratıyorum ama sonuçsuz. Virüs sorunu varsa ve kendini formattan sonra hala koruyorsa bu sorunu nasıl çözerim.
Sorun ne olabilir.??????
belli ki Yeni aldığın ram de bi sorun var dostum.
Ram dll hataları vermesine neden olur mu?
kapanıp açılmasına sebep olabilir belki.
Sanırım sorunu kimse anlamadı. Bu konuda fikri olan yok mu?.
kullandığın cd de sorunlu olabilir. windowsu kurarken eski rami dene ve kurulumdan sonra diğer rami tak.kopyalama hatası var gibi gözüküyo.
dll hataları yazılımsal kaynaklı olması lazım ama pc bu herşey olası mümkünse başka bir xp cd sinden kurmayı denesen.