Şimdi Ara

BİLGİSAYARINIZ DÜZGÜN BAŞLATILMADI.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SA ARKADASLAR DOGRU YEREMİ KONU ACTIM BİLMİYORUM ACEMİYİM YANLIŞIM VARSA KUSURUMA BAKMAYIN SORUNUM ŞUDUR BİLGİSAYARIM ACTIĞIMDA [BİLGİSAYARINIZ DÜZGÜN BAŞLATILMADI YENİDDEN BAŞLATA BASARAK BİLGİSAYARINIZ YENİDEN BAŞLATIN BU İŞLEM BAZEN SORUNU ÇÖZER AYRICA GELİŞMİŞ SECENEKLERE BASIP BİLGİSAYARINIZI ONARMAYA YÖNELİK DİGER SECENEKLERİDE DENEYEBİLİRSİNİZ ] SORUNUM BUDUR BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATINCA DÜZELİYOR AMA BU HATA SIK SIK OLUYOR YARDIMLARNIZI BEKLİYORUM HERKESE KOLAY GELSİN İYİ CALIŞMALAR
     BİLGİSAYARINIZ DÜZGÜN BAŞLATILMADI.

• iobit driver booster indirin driverlerınızı bir güncellesin bu problemi ya driver problemi yüzünden yada ram problemi yüzünden yapar. Pc açıp kullandığınızı varsayarak ram problemini atıyorum. Geriye sadece driverlar ile ilgili problem kalıyor ki bu problemide verdiğim program güncel driverlerı kurunca düzelmesi gerekiyor.

Kolay Gelsin..
  • Bilgisayarı açma tuşuna bastığınız andan itibaren f8 basarak komut penceresini açın. (farklı tuşta olaibliyor)

açılan komut penceresine önce sfc/scannow yazın %100e kadar dolsun ardından chkdsk /c /r /f yazın ardından çıkan soruya evet hayır yazıyorsa e yazın. yes no yazıyorsa y yazın enterlayın. ardından restart atın onarım yapacaktır.
  • CEVAPLARINIZ İCİN TESEKKÜR EDERİM BU DEDİKLERİNİZİ UYGULAYACAGIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.