Şimdi Ara

Bilgisayarınızda casus olup olmadığını öğrenin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft Win XP ile bir cok yeniliğe imza attı. Bir çok iyilik yerine
    birde katlanılmaz mecbur üyelik, sadece aldığınız sistemle çalışma,
    format ya da yeni kurmada (install) da key alma vb.Üstüne üstlük birde
    bilgisayarınıza birde casus koyup sizleri istediği an izliyor ve ne yaptığınızı biliyor.
    Simdi size bu casusu nasıl bulup yok edeceğinizi anlatayım. Bilgisayarınızı açtıktan sonra
    Başlat/Çalıştır menüsünü açın ve çıkan yere kücük harfle cmd yazın ve enter tuşunua
    tıklayın.

Simdi karsınıza bir dos penceresi açıldı,çıkan bu pencereye net user yazın.
    O pencerede bir liste var ve bilgisayarda kaç tane kullanıcı var ve bunların hepsi yazılı.
    Buraya kadar her şey normal.
    Eger burada bir Support_388945a0 diye bir hesap varsa sizde de casus var
    demektir.Eğer yoksa sorun yok. Var ise derhal sileceksiniz.Bunu silmek için
    net user SUPPORT_388945ao /delete yazın ve enter tuşuna tıklayın.İşlem tamam demektir.

sizlerse SUPPORT_388945a0 yada SUPPORT_388945a1 gibi buluna bilir.

Buna ekleme daha yapıyorum. Windows un içinde kuruLan Windows msn yi Denetim masası/ Program ekle kaldır/ Windows bileşenlerini Ekle/ Kaldır bölümünden kaldırmanız. Kendileride Windows un bir ajanıdır

%100 ALINTIDIR BEN ŞAHSEN BİR TANE YAKALADIM ASLINDA BU DOS OLAYI İLERLETİLİP BAŞKA BİLGİSAYARLARA DA GİRİLİYOR DA NEYSE AKŞAM AKŞAM BAN YEMEYELİM

• bendede var ama bilmiomki silsem mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

bendede var ama bilmiomki silsem mi?

istersen silme video falan izlerken onların da gözü bayram etsin ama yazılım korsanlığı yaparsan nanayı yersin dostum çünkü o bill gatesin casusu

Bİ ara bilgisayarıma hacker girmişti özel bir prog vardı işte hacker keylogger larını yakalıyordu bende gittim fake bir hesap açtım şifreyi senigörüyorumhacker koydum adam sonra çıktı biliosunuz keyloggerda maile gelior

• quote:

Orjinalden alıntı: heyrt

quote:

istersen silme video falan izlerken onların da gözü bayram etsin ama yazılım korsanlığı yaparsan nanayı yersin dostum çünkü o bill gatesin casusu

Bİ ara bilgisayarıma hacker girmişti özel bir prog vardı işte hacker keylogger larını yakalıyordu bende gittim fake bir hesap açtım şifreyi senigörüyorumhacker koydum adam sonra çıktı biliosunuz keyloggerda maile gelior

gelsin bill gates 1v1 e çıkayım onla bunu da gördülermi acaba

• eyvallah
  • oooooo bu kaçyıllık duymayan kaldımı
  • quote:

quote:

quote:

gelsin bill gates 1v1 e çıkayım onla bunu da gördülermi acaba

olmassa pvp yapin dota çekin ya da COD oynayin

bi de iki olayım daha var bi keylogger yakaladım pc de ne çeşit keylogger olduğu gözüktüğünden hangi tuşlara bastığın gözüküor keyloggerı kullananın ne zaman online olduğunu görüorum (bu olayı ark sağladı herhangi bir bilgim yok) ben ilk önce ana avrat küfür yazdım sonra da durmadan klavyeye bastım herhalde karşı taraf çöktü durmadan ileti almaktn acemilermiş ark öle dedi herşeyi o öğretti zaten

bi de şey vardı hani şu masaüstü görüntünü 10 sn de bir alan bir keylogger daha varya onu gördük ben arkaplanıma hişt acemi naber gibi gusel bir yazı koyduk sonra keylogger birden bağlantıyı kesti işareti gördük

hadi bill gatesle hamachiden lan kuralım kesin wall hack kullanıodur o şerro gates

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyrt -- 11 Ağustos 2007; 5:22:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

oooooo bu kaçyıllık duymayan kaldımı

bak yukarıdakilerden duymayanların kaldığı gözüküor ben zaten biliodum ama forumda bulamayınca koydum adminler güvenlik bölümü açıp koyarlarsa böle bişeye gerek kalmaz gerekli ki verioruz buraya gereksiz se silinir zaten

BU ARADA HEPİNİZE İYİ SABAHLAMALAR BEN YOLA ÇIKICM ARABADA UYURUM ARTIK......
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: karakizil

oooooo bu kaçyıllık duymayan kaldımı

bak yukarıdakilerden duymayanların kaldığı gözüküor ben zaten biliodum ama forumda bulamayınca koydum adminler güvenlik bölümü açıp koyarlarsa böle bişeye gerek kalmaz gerekli ki verioruz buraya gereksiz se silinir zaten

BU ARADA HEPİNİZE İYİ SABAHLAMALAR BEN YOLA ÇIKICM ARABADA UYURUM ARTIK......

güvenlik bölümü var zatenhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_79/tt.htm nese iyi uykular artık sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farrabi -- 12 Ağustos 2007; 4:48:12 >

• Ben Casusu Yok Ettim,İNTİKAM ALMAYA GELMESİN?
    Bunlar reklam kokan hareketler mike
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.