Şimdi Ara

Bilgisayrım açılmıyor nolur yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaşlar dün akşam yanlışıkşa BIOS ayarlarımı defaultlamışım daha sonra pc yi açınca bir hata meydana geldi falan diyordu ve pc yi sıfırlama seçeneği vardı bende sıfırladım sıfırladıktan sonra böyle bir sorunla karşı karşıyayım ve bu sefer seçeneğimde yok
    https://i.hizliresim.com/G0JALN.jpg
    Ya yallvvarırırııımmm bilen varsa nasıl düzeltileceğini söylesin noolluurr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İşletim sistemini çalıştıramamış, daha doğrusu bulamamış. Format atarsan çözülebilir belki. Ancak BIOS demişsin emin değilim bir dene. Olmazsa BIOS ayarlarının komple resmini yolla bakalım.
  • Ya zaten format atttıktan sonra oldu bu hata ama genede atabilirim BIOS ayarlarımı

• Ya sanırım bu sorunun çözümü için burdan bişeyler yapılıyor tam anlamadım bak istersen ayarlara sen anlarsın

• Secure Boot yazan kısma gelip Disable yapın orayı işe yarayabilir.
  • Yapamıyorumm

Enabled yazan kısım kapalı değişiklik yapamıyorum oraya çılddırıcam Allahım kaç saattir uğraşıyorum 0 sonuç ya

• quote:

Orijinalden alıntı: moosmoos

Yapamıyorumm

Enabled yazan kısım kapalı değişiklik yapamıyorum oraya çılddırıcam Allahım kaç saattir uğraşıyorum 0 sonuç ya

Bu BIOS'lara aşina değilim kurcalayın bulursunuz. Olmazsa sıfırlar yine denersiniz ne kaybedebilirsiniz ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende bu bios menüye pek aşina değilim ama mantık aynı öncelikle "Boot option #1" açılır menüden kingston ssd yi seçip F10 ile kaydedip dene. Sorun devam ederse "uefi mode"unda windows yüklememiş olabilirsin o zaman Boot menüden "other os" etkinleştirip F10 ile kaydedip dene. Hiç olmadı Clear Cmos yaparak tekrar windows yüklemeyi dene.
  • Arkadaşlar yardımınız için tşk ben hiç daha yormak istemedim kendimi taktım usb yi attım formatı mis gibi tertemiz oldu genede sağolun

• KONU KİLİT Format attım düzeldi eğer bu sorunu yaşayan varsa cevabı format yormayın kendinizi yapıştırın formatı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.