Şimdi Ara

Bilgisi olan buyursun gelsinler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim emektar bir bilgisayarım var.

Geçenlerde fx5200 ekran kartı taktım pc dondu kapadım ekran kartı takılı iken açtım ekran gelmedi sonra ekran kartı çok sıcak oldu ne yapmalıyım? Ekran kartı çok kotuydu 64 mb felandi

p4 2.4 ghz

512 ram

ben metin 2 yı wolf team i kaldırsın yeter diyorum

edit pc 2003 de çok para harcanarak alındı. D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti

Arkadaşlar benim emektar bir bilgisayarım var.

Geçenlerde fx5200 ekran kartı taktım pc dondu kapadım ekran kartı takılı iken açtım ekran gelmedi sonra ekran kartı çok sıcak oldu ne yapmalıyım? Ekran kartı çok kotuydu 64 mb felandi

p4 2.4 ghz

512 ram

2003 de bıle o sıstem eskıydı :)
    ona benzer bır eskı pc ım hala kosede duruyor.
    ekran kartını sokun fanını temızleyın. tozdan arındırın.
    muhtemelen power suplanın ıcıde toz doludur.
    hava uflettırın kopresoru olan bır yerde.
    olmadı 2 cı elden ekran akrtında arıza varsa agp ekran kartı alırsınız. powerda sorun varsa 2 cı el bır power satın alırsınız.
    yada en guzelı mahalle aralarında pc cıler olur. goturun onlar bır elden gecırsınler bakımını yapsınlar sorun var ıse sorunu çözsünler.

• ayni sistemin 6100 lu olani bende var

• Arkadaşlar teşekkürler ben bi hava ile temizlerim işlemci kaç çekirdek onu bile bilmiyorum rami 2 gb yapacağım anakartın ismi p4s533vm olması lazım asus metin 2 yi kaldırır mi

• Bide anakartın kılavuzu hala duruyor en fazla 2gb ram oluyor bana ekran kartı onerirmisiniz? Wolf team metin 2 point blank vs kaldırır mi teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe

quote:

Orijinalden alıntı: Ne Ca Ti

Arkadaşlar benim emektar bir bilgisayarım var.

p4 2.4 ghz

512 ram

2003 de bıle o sıstem eskıydı :)
    ona benzer bır eskı pc ım hala kosede duruyor.
    ekran kartını sokun fanını temızleyın. tozdan arındırın.
    muhtemelen power suplanın ıcıde toz doludur.
    hava uflettırın kopresoru olan bır yerde.
    olmadı 2 cı elden ekran akrtında arıza varsa agp ekran kartı alırsınız. powerda sorun varsa 2 cı el bır power satın alırsınız.
    yada en guzelı mahalle aralarında pc cıler olur. goturun onlar bır elden gecırsınler bakımını yapsınlar sorun var ıse sorunu çözsünler.

Bakar mısın

• güzel kardeşim 2 gb ram takarsan sistem çok rahatlar sende bunu hissedersin. ikinci elden birde 1 gb herhangi bir ekran kartı aldınmı tamamdır. Metin2 grafik isteyen bir oyun değil oyunu kapattığında sistem kilitlenmesin istiyorsan ram 2 gb yeterli olacaktır. sistemde sende rahatlarsın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • agp de son nokta bu kartlardır

- hd 4670 1 gb ddr 3 dur 256 bit 512 mb olanıda vardır. AGP 8x. Dx_10.1 desteği / SHADER Model: 4.1. 450 watt power ister.

- hd 4650 1 gb ddr 3 dur 256 bit 512 ve 256 mb olanıda vardır. AGP 8x. Dx_10.1 desteği / SHADER Model: 4.1. 400-450 watt power ister.
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=4&sgid=571&pid=275&psn=&lid=1&leg=0
    http://forum.donanimhaber.com/m_71896761/f_/key_3850//tm.htm#71988935

- hd 3850 ddr 3 ve 1 gb dır. 512 mb olan modelide vardır. AGP 8x. 256 bit tir Dx_10.1 desteği / SHADER Model: 4.1. 450-500 watt power ister.
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=80&lid=1
    http://forum.donanimhaber.com/m_70646321/f_/key_3850//tm.htm#70646321

- ayrıca su kartlarda alınabılır.
    sapphıre hd 3650 daha düşük powerlarla çalışır.
    http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=4&sgid=337&pid=0&psn=&lid=1&leg=0

sonuç olarak agp sisteme para yatırmak akıl karı degıldır.
    bu kartların bırını aldığınızda kesın olarak, markası gucu belli olan bir power almanız gereklidir.
    ayrıca 1 gb + 1 gb ddr 400 toplam 2 gb ram satın almalısınız + olarak bu masrafta çıkacaktır.
    yani ekran kartı, güç kaynağı, ram değişimleri.
    kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 10 Mayıs 2013; 22:59:15 >

• Tessekkurler arkadaslar zaten yazin forumumuzda olan 500 tl ye oyun bilgisayari var 4 cekirdekli ondan toplayacagim

• arkadaşlar bu ekran kartının özellikleri iyi mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.