Merhabalar, Dostlarım benim çok garip bir sorunum var. Bilgisayarımın power tuşuna basıyorum 2-3 sn zorlanarak açılmaya çalışıyor kapanıyor açılıyor kapanıyor ve yine yine... Bu sorunun power supply yada virüs kaynaklı oldugundan şüpheliyim biraz. Şimdiden Teşekkürler...
Psu da sorun büyük ihtimal veya bir yerde kısa devre yapıyordur. önlem amaçlı kapatıyordur.
SolarEmre
kullanıcısına yanıt
Zorlanarak açılıyorsa, power tuşu basılı kalıyor olabilir. Ya da işlemci aşırı ısınma yapabilir. Virüs kaynaklı olamaz.
SolarEmre
kullanıcısına yanıt
reset atmıyor dimi tamamen kapanıyor sen power tuşuna basıyorsun açılıyor 2 sn sonra kapanıyor tamamen
ya kardeş valla basılı kalmadı 4 senelik pc yeni değişti işlemci ben oyun manyağıyım 4 milyar tıklama yapmışım :)))) sıkıntı yok onda
serkan210878
kullanıcısına yanıt
dostum valla reset atıyor gibi hiç anlamadım bak basıyorum tuşa acıcam basıyorumn sorunsuz açılıyor ses cıkıyor zorlanıyormus gibi sonra herşeyi kapanıyor sonra otomatik yine başlatıyor yine kapanıyor yine yapıyor aynı şeyi 7-8 defa sonra düzeliyor acılıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme