Şimdi Ara

bilgisyar sd card görüyor açılmıyor(SS'Lİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bende canon bir fotoğraf makinası var sd card bilgisayara takıyorum okuyor ama içine girince içinde hiçbirşey yok gösteriyor LÜTFEN HALLEDİN(not bilgisayara daha önce bağlamadım)

böyle oluyor herşey normal
    [simage]
    [/simage]

işte burda başlıyor herşey açınca böyle diyor
    [simage]
    [/simage]

• arkadaşlar 2.resim yüklenmiyor 2.resimde o canon dosyasını açınca "bu klasör boş" diyor şu an yükleyemiyorum çünkü sd card yanımda değil ve yanlış ss almışım
  • kartın yanındaki kiliti aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

kartın yanındaki kiliti aç

olmuyor dostum başka bi seçenek var mı???????
  • winrar klasörü at içine, sonra winrardan gir. Muhtemelen virüs gizli dosya yapmıştır dosyalarını
  • Bendeki eski makinanın kartını da görmez benim windows gezgini !.. Fakat ben sevmem bu windows gezginini o sebeple yıllardan beridir ayrı bir dosya düzenleme programı kullanırım. Mesela ücretsiz olanlarından birisi ile siz de deneyin.

Yükleme adresi :http://www.freecommander.com/fc_downl_en.htm

Program şöyle bir şey

Kurduktan sonra bağlayın makinayı, sistem gördükten sonra bu programdan SD karta girip bakın bakalım olacak mı ?

• Denetim masasına gir klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyaları gizle yanındaki tiki kaldır ve gizli dosyaları göster seçeneği aktif olsun... sorun %99,9 hallolmuş olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanoss -- 14 Temmuz 2012; 3:05:55 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: avanoss

Denetim masasına gir klasör seçeneklerinden korunan işletim sistemi dosyaları gizle yanındaki tiki kaldır ve gizli dosyaları göster seçeneği aktif olsun... sorun %99,9 hallolmuş olacak.

olmuyor kardeş "bu klasör boş" diyor girdiimde

lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

winrar klasörü at içine, sonra winrardan gir. Muhtemelen virüs gizli dosya yapmıştır dosyalarını

anlamadım dostum winrar klasörü nerde nasıl atacam içine sd cardtan bağlıyorum zaten benim değil sd card ve bilgisayarın içinde 60 günlük norton internet security virüs programı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Bendeki eski makinanın kartını da görmez benim windows gezgini !.. Fakat ben sevmem bu windows gezginini o sebeple yıllardan beridir ayrı bir dosya düzenleme programı kullanırım. Mesela ücretsiz olanlarından birisi ile siz de deneyin.

Yükleme adresi :http://www.freecommander.com/fc_downl_en.htm

Program şöyle bir şey

Kurduktan sonra bağlayın makinayı, sistem gördükten sonra bu programdan SD karta girip bakın bakalım olacak mı ?

deniyorum arkadaşım ama ben sd cartı bağlıyorum direk

EDİT:dostum işe yaradı sana çok teşekkür ederim atıyorum şimdi resimleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Carter -- 14 Temmuz 2012; 9:33:31 >

• Rica ederim...
    Belki başkalarının da işine yarar bu program. Hem windows gezgininden çok daha kullanışlı, ücretsizdir.
  • 3686
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.