sayın arkadaslar: benim bilgisayarımın üzerine sekerli çay düküldü. sistm tamamen çalısıyor ancak klavye tusları yapıs yapıs ve zor basıyor.birde hoporlür çalısmıyor yani aslında bir yanma veya baska bir sorun yok sadece kulaklık girisinde bir sorun var kulaklık takınca ses geliyor bilgisayardan ama her zamn degil kısaca sorunları açıkladım. bu olay garanti kapsamı dısında oldugu için garanti benden ne kadar ücret taleb eder bilen varmı?acaba özellikle ögrenmek istedigim sey ise ücreti ne kadar olur bana kaba taslak bir ücret söylemenizi bekliyorum. ilginiz ve en kısa sürede cevaplıycanız için tesekkür ederim.
lütfen cevap bence bazı arkadasların basından gecmistir böyle olaylar
geçmiş olsun kardeş ama fiyat konusunda bir bilgim yok
saol kardes... iste insanlık hali oluyor....
60- 110 $ arası masrafı var anladıgım kadarıyla laptop kullanıyosun , yenı klavye setı alıcan , kendın takabılırsen ne ala teknık servıse goturursen ıscılık ucretınıde katmalısın..gecmıs olsn
ya benim klavyemde o kadar sorun yok sadece birkaç tusu sekerden dolayı basmıyor bu temizlenmez mi yeni klavye gerekir.. benim en önemli sorunum hoperlörden ses gelmemesi.. hoperlörden ses gelmemesinin nedeni de mikrofon ile kulaklık girişlerinin birbirne karsımasından kaynaklanıyor.. yani bunun için ne fiyat diyebilirsiniz.. kafanzı da agrıtıyorum ama ksura bakmayın zor durumdayım.. cok tesekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: deniz_deniz
ya benim klavyemde o kadar sorun yok sadece birkaç tusu sekerden dolayı basmıyor bu temizlenmez mi yeni klavye gerekir.. benim en önemli sorunum hoperlörden ses gelmemesi.. hoperlörden ses gelmemesinin nedeni de mikrofon ile kulaklık girişlerinin birbirne karsımasından kaynaklanıyor.. yani bunun için ne fiyat diyebilirsiniz.. kafanzı da agrıtıyorum ama ksura bakmayın zor durumdayım.. cok tesekkür ederim
Masaüstü pc nin ise klavyenin içini aç, düğmelerin olduğu kısmı suyla yıka ve iyice kuruttuktan sonra tak (ciddiyim). Tecrübe ile sabittir.