Şimdi Ara

Bilgsayar ve Elektrik Elektronik için ilk 1-3k arası En iyi Üniversiteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilkent, ODTÜ, Koç, Sabancı, Boğaziçi sıralaması nasıl olmalı

• Kardeşim sizi sayıylamı veriyorlar? Git puanını al öyle gel normalde yardım ederdim ama 3k girmek çok zorken böyle konu acman ne kadar doğru bu günlerde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Kardeşim sizi sayıylamı veriyorlar? Git puanını al öyle gel normalde yardım ederdim ama 3k girmek çok zorken böyle konu acman ne kadar doğru bu günlerde?

Yardım etmemen normal de sebepçen çok ilginç sonuçta birileri giriyor değil mi 3kya illaki bu arkadaş bakmayacak sonuçta herkes okuyacak.
  • Farketmez. Hepsini topla bir Harvard'ın bahçesindeki çöpün içindeki mikrop etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donald J. Trump

Farketmez. Hepsini topla bir Harvard'ın bahçesindeki çöpün içindeki mikrop etmez.

oralarda gelebilmek için bu basamaklardan geçmek lazım hocam, harvrad ygs lys alıyordu da biz mi girmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Kardeşim sizi sayıylamı veriyorlar? Git puanını al öyle gel normalde yardım ederdim ama 3k girmek çok zorken böyle konu acman ne kadar doğru bu günlerde?

Motivasyon sağlıyorum belki kendimi, neden herkes durduk yere agresif tepkiler veriyor anlamak güç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disci2017 -- 12 Şubat 2017; 17:41:55 >
  • bölümden bölüme , hoca sayısından imkan ve olanaklarına mezunlarına göre değişir hocam ama hepside en iyiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: disci2017

quote:

Orijinalden alıntı: Donald J. Trump

Farketmez. Hepsini topla bir Harvard'ın bahçesindeki çöpün içindeki mikrop etmez.

oralarda gelebilmek için bu basamaklardan geçmek lazım hocam, harvrad ygs lys alıyordu da biz mi girmedik

Haklısın başkan. O yazdığın üniversitelerin arasında çok büyük farklar yok. Hangisi olursa olsun farketmez bence. Ama bana hangisinde okumak istersin diye sorsalardı Bilkent derdim.
  • Bilkent hariç alayı çöp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puan olarak

Boğaziçi>Koç>Bilkent>Sabancı>Odtü

• Hocam üstteki arkadaşa katılıyorum. Hedefinizdeki üniversiteler hakkında bilgi almak istemeniz çok mantıklı ve doğru bir durum fakat bence de zamanı şimdi değil. Ha eğer ben her türlü zaten bu üniversitelere gideceğim diyorsanız yani şuan ders çalışmanın önemi bu üniversiteleri araştırmaktan daha azsa sizin için bir şey diyemem fakat bu zamanlarda elimizden geleni yapıp en iyisini yapmak için uğraşalım ve elimizde somut bir puan olsun da sonrasında zaten gece gündüz üniversitedir yurttur burstur araştıracağız. Elimizde puanımız yokken bunları araştırırsak, bize genel kültürden fazla bir şey sağlamaz :) Arkadaş da onu demek istemiş kanımca.
  • Babam Bou elektrik mezunu 98. Olmuş o zamanın sınavında

Adam türkçeden iyi ingilizce konuşuyor adamlara 2.sınıfta bankalardan iş teklifi geliyormuş ismi yetiyor şimdi o da ben gibi ygsye girecek adamın canı sıkılmış geçen 2015 ygsyi çözdü biolojiyi unutmuş ama adam 120 civarı net yaptı

Bunu neden anlattım bilmiyorum:)

• Bounun ismi yetiyor

• Bilgisayarı bilemem de Bilkent EE'nin aşmış olduğunu söyleyebilirim rahatlıkla
  • Koç>Boğaziçi>Odtü>Bilkent>Sabancı>İtü>Tobb>Özyeğin>Galatasaray>Agü>Ytü>Hacettepe

• seneye boünde görüşelim krdş
  • Bence doğru düzgün bilgin olmadan insanlardan duyarak yaptığın bi sıralama.Kaç tanesinin kampüsüne gittin imkanlarını gördün de sıralayabiliyorsun bu kadar rahat?

• quote:

Orijinalden alıntı: gudaydiya2

Bence doğru düzgün bilgin olmadan insanlardan duyarak yaptığın bi sıralama.Kaç tanesinin kampüsüne gittin imkanlarını gördün de sıralayabiliyorsun bu kadar rahat?

*** mısın kardeşim benim yorumum bu. Times gibi dergiler bile değerlendirirken çok farklı listeler ortaya çıkabiliyor. Bu sadece kişisel görüşüm. Uza hadi şimdi.

• Üni Sıralamana bakınca ıqun ortaya çıkıyor git ygs çalış takılma forumda kazan artık bu yıl

• Ne bu şiddet bu celal hocam siz bu üniversitelerden birinde misiniz yoksa ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.