Şimdi Ara

BILHISAYAR SICAKLIK 40 OLDUGU AN KAPANIYOR !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslıkdada belirttiğım gibi en fazla 40 sıcaklıga geliyo 2 gün önce format attım.Bu kapanma sıcaklık değerine nasıl arttırabilirim ve kaç yapmalıyım ? Boştq iken kapanmıyo PES e giriyorum. Maça girdikten sonra en fazla 5 dk açık duruyor boşta iken hiç sıkıntı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fanın hızı ne durumda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pesör2013

Baslıkdada belirttiğım gibi en fazla 40 sıcaklıga geliyo 2 gün önce format attım.Bu kapanma sıcaklık değerine nasıl arttırabilirim ve kaç yapmalıyım ? Boştq iken kapanmıyo PES e giriyorum. Maça girdikten sonra en fazla 5 dk açık duruyor boşta iken hiç sıkıntı yok.

Hangi parçadan ötürü kapandığını anlamak lazım bunun sebebi işlemcide olabilir ekran kartıda fanın yeterli soğukluğu sağlamadığı zaman belli bir limit vardır 40C değil o tabiki bir yanlış olduğunu düşünüyorum o noktada eğer o sıcaklığa gelinirse bir sebepten ötürü pc kendini resetler kapatır

• Fan hızını ölçen program var mı ? Aslında bilgisayar içini en son 2 sene önce temizledim.Ayrıca termal macun kurumuş olabilir dediler.Bir bilgisayarcıya götürüp Icini temizletmek ve macun sürdürmek ne kadar tutar.Ögrenciyim Ve Yazları çalışıyorum.Yorumlarınız icin tesekkurler

• ByMustafa59 kullanıcısına yanıt
    Kasayı tamamen temizledim ama sorun düzelmedi ayrıca işlemciyi temizledim ve fanını temizledim . Ama termal macun sürmedim Mostwanted oynarken bile kapanıyor.Termal macun kendim alıp mı süreyim yoksa süredereyim mi ?

• pesör2013 P kullanıcısına yanıt
    Termal macun sürmeyi yapabilirim diyorsanız yapabilirsiniz ve fanı cıkartırken anakarta zarar vermemeniz lazım macun sürümü İnternete çeşitli videolarda mevcut ama yapamam diyorsanız bir bilene gitmenizde yarar var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.