Takım yine düzensiz,disiplinsiz.Bilic almedia'yı olcayı aldı oyun değişti.ileride top tutamadık.Bilic iyi hoca değil artık bunu anlamak zor değil.Futbolcuların tavrından da belli kimse iplemiyor bilici.
geldi yine
hıhı
quote:
Orijinalden alıntı: In My Remains
geldi yine
tipini
quote:
Orijinalden alıntı: Atılgan 3
hıhı
Zalim seni sana anlatsam kim bu
neyse
Bu konuya bu çocuğa cevap veren beşiktaşli değildir.hohahihaa sen neden cevap veriyorsun diyecek olanlar bi zahmet yapmasın bu geyiği.benden sonra yazanlar için.
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
Bu konuya bu çocuğa cevap veren beşiktaşli değildir.hohahihaa sen neden cevap veriyorsun diyecek olanlar bi zahmet yapmasın bu geyiği.benden sonra yazanlar için.
Kusura bakmayında Adam haklı
quote:
Orijinalden alıntı: Jen Ledger
Zalim seni sana anlatsam kim bu
neyse
Alıntıları Göster
futbol nekadar değişken bir oyun gerek burdan gerek twitterdan öve öve bitirelimiyordu beşiktaş maç 3-2 olunca bütün yorumlar tersine döndü
quote:
Orijinalden alıntı: Zala_
Bu sefer sonuna kadar haklısın. 3-1 skor oynamıştım yattı
Seni de kimse iplemiyor, ne çok ortak noktanız var Biliç ile.
Bi sus be bi sus
quote:
Orijinalden alıntı: pinwheel
Bi sus be bi sus
Zalim
quote:
Bi sus be bi sus
He kardeş he.
quote:
Orijinalden alıntı: Sisyphus
Seni de kimse iplemiyor, ne çok ortak noktanız var Biliç ile.
Beyler bende şikayet et butonu çıkmıyor, maç takip konusunda Mustafa ileri zekalılar sınıfına alalım falan demişti, futbolcumuza hakaret etti yani, şikayet edin 1 hafta rahat edelim bari.
quote:
Orijinalden alıntı: lSight
quote:
Orijinalden alıntı: In My Remains
geldi yine
tipini
sevdiğim
quote:
Bi sus be bi sus
Adalıcı falan değilim ama haklı bence.
Maç 3-0 idi, baktım 3-2 olmuş, gerilim filmi kuşağı gibi maç günlerimiz. Maçı izlemedim ama defansın hali gözümün önünde canlandı bir an.