Şimdi Ara

Bilim kurgu klasiklerinden 'Battlestar Galactica' resmen geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilim kurgu televizyonunun klasik yapımlarından olan Battlestar Galactica geri dönüyor. Serinin haklarını elinde bulunduran ABD'li kanal NBC, yeni bir reboot dizisi için resmen hazırlıklara başladı. Deadline tarafından yapılan habere göre Battlestar Galactica reboot, NBC Universal'ın yeni dijital yayın servisi Peacock platformunda yayınlanacak.

Yeni dizi hakkında şu an için fazla bir detay verilmedi. Mr. Robot'un yaratıcısı olan Sam Esmail, dizinin yapımcılığını üstlenen isim olacak. Esmail haricinde ise yapım ekibi veya oyuncu kadrosu gibi konularda herhangi bir bilgiye sahip değiliz. Yayın tarihi de aynı şekilde gizemini koruyor.

Ayrıca Bkz.Netflix, Seinfeld'in yayın haklarını satın aldı
    Battlestar Galactica ilk olarak 1978 yılında NBC kanalında başlamıştı. Ancak dizinin o zamanki ömrü maalesef çok da uzun olmadı. Yalnızca bir sezonun ardından sona erdi. Daha sonra 2004 yılında ise yapımcı Ronald D. Moore tarafından yeni bir reboot dizisi çekildi. Dört sezonun ardından 2009 yılında sona eren Battlestar Galactica, hala bilim kurgu denilince akla gelen ilk dizilerden birisi halinde.

NBC'nin yeni dijital servisi Peacock, önümüzdeki yıl ABD'de yayın hayatına başlayacak. Peacock platformunda Battlestar Galactica haricinde The Office, Parks and Recreation gibi popüler diziler de yer alacak. Peacock'un Türkiye'ye gelmeyeceğini tahmin edebiliriz.

• Star Trek Discovery diyen var sinirlerim zıpladı resmen... geçmiş serisine hakarettir, böyle rezil bir dizi olmasında... The Orville bile ondan daha iyidir, çerezlik tatlı bir dizidir.

Zaten Killjoys, ya da boşa gitmiş potansiyel Dark Matter gibi bilim kurgusu az, yavan, sığ, az uzaylı uzay dizisi saçmalıklarıda son bulur umarım. Aynı zamanda artık suyunun suyu çıkarılmış Star Wars'ın da dizisinin ya da sinemasının yapılmaması taraftarıyım. Yeter, ordan geleceğine Riddick Günlükleri'nden dizi çıksın daha çok potansiyeli olur.

BSG efsanesi tabiki güzel haber, benzer bir haberi mesela Firefly'ın spin off'u olarak Serenity adı altında bir diziden beklerim. Ya da uzayda bağımsız paralı asker gemisi, veya keşif gemisi tarzı görev yapan bir geminin maceraları gibi bir şey beklerim. Bunlar çıkana kadar idarelik bilim kurgu arayana da mesela Lost in Space öneririm. İdare eder bir dizi. Dizi arayan için iptal edilmeseydi Colony'de de bir uzay potansiyeli vardı. Yayınlanmış sezonları, iptal edilmemiş bir çok diziden daha kalitelidir ama işte yarım kaldı.

Battlestar Galactica'dan sonra geçen 10 yıllık sürede çekilmiş ve efsane arayan için, hala devam eden en iyi uzay temalı dizide THE EXPANSE budur. Diğerlerine göre çok daha yakın gelecek zamanı baz alır yalnız biraz ağırdır, siyasi diyalogları fazla uzun tutarlar oraları baydırabilir. Devamı adam gibi senarist/yapımcı elinde olursa zirveye oynar.

Hepsini izledim benim durumumdaysanız The Avorion oynayın ne diyim. :) Reklam gibi olmasın ismi fazla duyulmamıştır ama steamdeki en sağlam uzay oyunlarından biridir.Grafiği resimlerdeki gibi kötü değildir, kolay ama bir o kadar derin yüzlerce saatlik oynanabilirliği ve desteklediği 5 dilden birinin Türkçe olması ile takdiri hak eden bir yapımdır kendisi. X3 Reunion vb. gibi kafa şişirmez. Uzayda kendi hikayenizi kendiniz yazarsınız.

Uzaysız kalmamanız temennisi ile iyi seyirler...
  • Dizinin kralı desem yeridir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Star trek discovery gibi olmasın da..

• discovery gayet güzel bence.

• Hayatımda izlediğim en iyi birkaç diziden biriydi. Beklentim 0 aldığım zevk 10/10'du. Çok güzel bir sürpriz olmuştu benim için.

• İzlediğim en efsane dizidir. Acaip sevindim, gel ulan gel!!!

• Bilim kurgu ve felsefi anlatıyı, post apokaliptik temayla bu kadar iyi yoğuran başka dizi daha yok. Popüler kültür kaygısından uzak aynı kalitede bir iş yapabilirlerse ne mutlu. Dört gözle bekleriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Star Trek Discovery gibi olursa daha ne olsun

• Efsane dizidir.

• 2004 reboot gayet iyiydi, benim için gelmiş geçmiş en iyi dizidir ve arşivimde hala durur. Bakalım nasıl olacak bu reboot, güzel yaparlarsa o duyguları tekrar yaşamak iyi olacak.

• batırmasalar bari efsane olarak kalsın

• Çok sağlam dizilerden biriydi. Hala bazı sahnelerin çoğu dizilerden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bilim kurgu diyince akla gelen dizidir.

Reboot a gelirsek sevdiğimiz ekip geri dönecek mi? Yoksa farklı karakterler mi olucak? Bilemiyorum bir yandan geleceği icin seviniyorum bir yandan kötü olur korkusu var gelmesin diyorum. İlerleyen zamanlarda görürüz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hobaaa işte şimdi sevindim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finali efsaneydi aklıma geldide o piyano sahnesi neydi değil mi tüyler diken diken

• ginga eiyuu densetsu izleyin hayatınızda izleyeceğiniz en iyi bilimkurgu dizilerinden biri.

• Ergenken cnbc de izlerdim, dizi gibi diziydi.

• En iyi finale sahip dizilerden.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • so say we all...

• Star Trek Discovery diyen var sinirlerim zıpladı resmen... geçmiş serisine hakarettir, böyle rezil bir dizi olmasında... The Orville bile ondan daha iyidir, çerezlik tatlı bir dizidir.

Zaten Killjoys, ya da boşa gitmiş potansiyel Dark Matter gibi bilim kurgusu az, yavan, sığ, az uzaylı uzay dizisi saçmalıklarıda son bulur umarım. Aynı zamanda artık suyunun suyu çıkarılmış Star Wars'ın da dizisinin ya da sinemasının yapılmaması taraftarıyım. Yeter, ordan geleceğine Riddick Günlükleri'nden dizi çıksın daha çok potansiyeli olur.

BSG efsanesi tabiki güzel haber, benzer bir haberi mesela Firefly'ın spin off'u olarak Serenity adı altında bir diziden beklerim. Ya da uzayda bağımsız paralı asker gemisi, veya keşif gemisi tarzı görev yapan bir geminin maceraları gibi bir şey beklerim. Bunlar çıkana kadar idarelik bilim kurgu arayana da mesela Lost in Space öneririm. İdare eder bir dizi. Dizi arayan için iptal edilmeseydi Colony'de de bir uzay potansiyeli vardı. Yayınlanmış sezonları, iptal edilmemiş bir çok diziden daha kalitelidir ama işte yarım kaldı.

Battlestar Galactica'dan sonra geçen 10 yıllık sürede çekilmiş ve efsane arayan için, hala devam eden en iyi uzay temalı dizide THE EXPANSE budur. Diğerlerine göre çok daha yakın gelecek zamanı baz alır yalnız biraz ağırdır, siyasi diyalogları fazla uzun tutarlar oraları baydırabilir. Devamı adam gibi senarist/yapımcı elinde olursa zirveye oynar.

Hepsini izledim benim durumumdaysanız The Avorion oynayın ne diyim. :) Reklam gibi olmasın ismi fazla duyulmamıştır ama steamdeki en sağlam uzay oyunlarından biridir.Grafiği resimlerdeki gibi kötü değildir, kolay ama bir o kadar derin yüzlerce saatlik oynanabilirliği ve desteklediği 5 dilden birinin Türkçe olması ile takdiri hak eden bir yapımdır kendisi. X3 Reunion vb. gibi kafa şişirmez. Uzayda kendi hikayenizi kendiniz yazarsınız.

Uzaysız kalmamanız temennisi ile iyi seyirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi al-ozaria -- 18 Eylül 2019; 9:35:24 >

• Efsane bir diziydi. Tadı hala damağımda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.