arkadaslar istediniz peugeot parcalarini soyleyin bulim alim izinde agustosta getireyim
bi kac ornek vereyim isinize gelirse simdiden soylersiniz ben arastirir bulurum ucuz yollu
genelde 307 cok onun icin 307 agirlikli parcalari kacagim fotolari ve fiyatlari ile
genel de bagaja sigacak parcalari getirebilirim teyip cd charger rt3 ayna vs....
cd charger 200€ cd radio 150€ turbo 90hp 600€ mars motoru 100€ far 35€ .....vs bu fiyatlar asa yukari fiyatlaridir
bu tur parcalari getirebilirim yeni yada ocasion olabilir ben internetten satin alicam sizlerin istedigi dogrultuda
buda motor komple1.6 hdi 110hp 307.207.407.c4.c3.c2.c5.bu model araclara monte edilebilir ama bunu getirebilmem cok zor anca kargoya verebilirimfiyati sadece 3000€ kargo aliciya aittir
peki usta şu kumanda kolları (silecek ve far kolu) komple CC ile nekadar? sıfır mı? Ayrıca radyo teyp gösterge ekranı ne kadar? toplam kaça mal oluyor?saygılarımla.
radio cd calar ve yaninda 5li calar ikisi beraber takim fiyati 300euro
silecek kolu kolvitesi radio komondu ve far komondu takim halinde 150euro
ekran yaklasik fiyati 200euro bu parcalar yeni fiyatlari
orjinal anahtarının kutusu ne kadr yani plastik aksamı. kızılötesi ve immobilizer var üzerindeki plastik yırtıldı da
407 İÇİN RT3 FİYATI NEKADAR EĞER AYARLARSAN UYGUN FİYAT OLURSA SİPARİŞ VEREBİLİRİM SAYGILARIMLA
vites topuzu yaklasik 10.15 euro civari
su anda rt3 icin acik arttirmadan takip deyim 407 icin 350 euro ya kadar verecegim fazlasi beni asar onun icin fazla vermek ten kaciniyom su anda 2 gunluk ihalesu var ben de 350 verdim bakalim uzeriù de kalirsa sana sata bilirim kendim icin aliyordum
istersen onlari sokup uzerine nikelajli boya attirabilirsin ozaman cok harika oluyorlar ben oyle yapmistim
su anda acik arttirmanin bitmesini bekliyecegim 2 gunu var biterse bende kalirsa sana getiririm executive uyar sanirim ben de de confort var onun icin alacaktim