Şimdi Ara

Bilişim Sistemleri Müh.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İTÜ ' nün bir bölümüdür arkadaşlar, sorum şu bu bölüm müh.bölümü olduğu için MF-3 MF-4 ten mi alıyor, yoksa bazı forumlarda TM diye de geçiyor. Okul 2 yıl new york 2 yıl istanbul itü maslak kampüsü öğrenim olarak geçiyor. Birde şu var tabi, öğrenime baktığınızda çok pahalı new york için 15bin abd dolayı, Türkiye için yıllık 10 bin TL isteniyor. Birde aklımda Bilkent Üni. Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü var, Bilkent gördüğüm kadarı ile YGS-1 İle alıyor ama sözel mi yoksa sayısal ağırlıklı mı bilmiyorum. Bu bölümlerde okuyan yada bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

• Benim bildiğim bilişim sistemleri mühendisliği mf4ten alır. ygs1de matematik ve fen ağırlıklıdır (mat dahada ağırlıklıdır).
  • bilkent bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri güzel bölüm.yazılım mühendisi gibi unvanları oluyor.ygs1ler matematik ağırlıklı bölümlerdir.bölüm bilgisayar üzerine uygulamaya yönelik eğitim veriyor.yüksekokul bünyesinde eğitim veriyor ancak hazırlıkla birlikte 5 yıllık bölüm.sadece uygulamaya ağırlık verdiği için yüksekokul olarak geçiyor.ayrıca boğaziçi yönetim bilişim sistemleri de güzel bölümdür
  • bölümün sözelle ne alakası avr anlamadım.%70 Yazılım mühendisliği %30 işletme
  • Bilkent'in o bölümü biraz daha meslek liselerine yönelik gibi geldi bana,uygulama ağırlıklı..Bu arada PM cevaplandı
  • cevaplar için teşekkürler dostlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.