Şimdi Ara

Bilişim sistemleri mühendisliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce nasıl bir bölüm iş imkanları iyi mi bölümün adı pek bilinmemesi sebebiyle sizi geriye çeker mi ders programı bence güzel hazırlanmış (koü) staja da geniş yer verilmiş ayrıca Kocaeli İstanbul ve sanayi bölgelerine yakınlığı ile avantajlı ve okuyan arkadaşım işverenlerin beklentisine göre ders programları hazırlandığını söylemişti kardeşim 88k ile sanırım burayı yazacak sizin düşünceleriniz nasıl olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mantıklı tercih, türkiyede ceng de seng de bilsismüh de computer science eğitimi veriyor, burun mühendisliği de olsa adı program belli olduktan sonra gerisi tıraş, o sıralamada zort zurt vakıflar yerine kesinlikle yazılabilir.

• Up

• yazılır o sıralamaya yapılacak en mantıklı tercih

• Bölümün ingilizce olmaması çok dezavantajlı olur mu sizce

• Ben de bilişim Sist müh ile EE arasında kaldım.
    90k bandındayım ve yazabileceğim en mantıklı yerler :
    Sakarya EE 2.öğretim
    Sakarya bilişim Sist müh
    Sakarya ybs
    Kocaeli yazılım müh(yeni açılacağı için kaçla alacağını bilmiyorum)
    Kocaeli elektronik ve haberleşme(1k küsür geri gelmiş hep, gelebilir ama emin değilim)
    Kocaeli bilişim Sist müh( Sakaryadakinden daha iyiyse düşünebilirim)
    Sakaryada yaşadığım için en mantıklı seçenek EE 2.ö gibi gözüküyor ama bölümün zor olması boş vaktimin ne kadar olacağını düşünmeme yol açıyor ve ana mühendislik olmasına rağmen bilgisayar ile diğer seçenekler kadar alakalı olmaması kafamı karıştırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ybs bölümüne çok benzer bir bölüm,.

bence yazılır, herkes ceng yazacak değil ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Sakarya Bilişim Sistemleri Mühendisliğinden mezunum. Mezun olur olmaz güzel bir firma da işe başladım. İş bulamayan arkadaşım yok şuan. Adının çok bilinmemesi sıralama olarak aşağıda kalmasına sebep oluyor ama ben sakaryanın bilgisayar mühendisliğinden daha iyi olduğunu düşünenlerdenim :) Bilgisayardan daha kolay okuması bu sayede kendini geliştirme anlamında daha kolaylık sağlıyor. Yazılım derslerine Bilgisayardaki ortak hocalar giriyor zaten fakültemizde aynı yerde. üst kat bizim alt kat onların. Soruları olan var ise özelden cevaplayabilirim :)

• thegreatestfriend kullanıcısına yanıt

ben de aynı ünilerin elektrik elektronik 2. öğretim ve bilişim sist müh arasında kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrickthestarfish -- 16 Ağustos 2021; 17:7:40 >
  • bölüm iyi ancak akreditasyon alamıyor diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Akreditasyon yurt dışı kabullerini etkiliyor mu hocam bir bilginiz var mı ?

• patrickthestarfish P kullanıcısına yanıt
    evet hocam amacı o zaten diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • SwagLord kullanıcısına yanıt

https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DZslTqbWsR7U&q=EgQuLZpEGM_A8ooGIhAYKeOtGF77abjDX1pzp3yJMgFy

Akreditasyonun yurt dışı çıkışlarını çok da etkilemediğini öğrendim.Bölüm müfredat olarak işleyiş olarak yeterli mi diye ''sistemce'' onaylanmasına deniyormuş kısaca.Üniversitenin bölüm için harcadığı çabanın dış birimlerce takdiri de diyebiliriz. Yani akreditasyonun olmaması bölümün yeterli olmadığı anlamına da gelmiyor.Sakaryadaki diğer bilişim ve mühendislik bölümlerine baktığımızda yazılım hariç hepsi akreditasyonlu,demek ki buralar için henüz kabul alamamışlar sadece.

• Up teknoloji fakültesinin farkı nedir

• Bilsismüh 30 k 30k düşüyor her sene zaten. Bu sene daha çok düşer büyük ihtimalle. (puanı artar yani)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.