Şimdi Ara

Biliyormsunuz bilmiyorum ama genede sölim GM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar czde Gm nin havada uçan kuş oldunu biliyormuydunuz veyatta yılbaşında havadan geyikleri ile geçen nuel babanın (gördünüzmü bilmiyorum)

bna da bi arkdaşım söledi eğer inanmassanız K.O. klösöründeki ko videolarına izleiyn Gm çekmiştir onları Czdekini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pyscho16 -- 11 Eylül 2006; 9:13:11 >

• dicem ama gerenk yok o gm diil sadece oyunun koxp kuranlari gozetledigi bi mod noel babydı fire drake gelince melek halini aldıgm fln diil yani ayrıca gm lerin otur sekillere g,rme yetkileri yok bizden tek farklari oyuna gorunmez olarak girebilmeleri yada banlama fln yapmalari ve simdi gordum k.o klasorundeki videolar gm cekmis ha ya onlar simulasyooooooooooooooN daha kackere soliyelim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dondi -- 11 Eylül 2006; 9:16:47 >

• İİ YAPMIŞ CZDE KÜFÜR EDEN GOLD PRELERE NE YAPTIGI YAZIOMU YAZAMAZ ÇÜNKÜ BİŞİ YAPAMAZ HEP BİZE KASITLARI NE PREM VAR NE GOLDUM
  • evet koxpun önüne x-trap ta gecemeyince öle bi uygulama yaptılar ama
    ne fayda bu oyunda kimse koxpu durduramaz
  • gm değil oo başka bişi gm pm attığımızda o çıkmıyordu
  • zzzzzzzzzzzzzzzz
  • gm deil yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pyscho16

arakdaşlar czde Gm nin havada uçan kuş oldunu biliyormuydunuz veyatta yılbaşında havadan geyikleri ile geçen nuel babanın (gördünüzmü bilmiyorum)

bna da bi arkdaşım söledi eğer inanmassanız K.O. klösöründeki ko videolarına izleiyn Gm çekmiştir onları Czdekini

bak bende sana gm olma yolunu sölücem 19' bi monitör bul çözünürlüğü en yüksek haline getir sonra mouse un tuşunu kendine doğru biraz çevir sende gm ol

• geçenler de gördüm areste 30 lvl lık adamı kasıodum üstümde noel baba geçti ss çekemedim
  • COUNTER STRIKE OYNAYANLAR BİLİR. HANİ ÖLÜNCE GHOST MODDA ( ADI YANLIS OLABİLR ) DOLASİYORDUK ORTADA. KARSITARAFIN YERİNİ FİLAN SOYLÜYORDUK HANİ. DUVARLARDAN FİLAN GECEBİLİYORDUK. BENİM TAHMİNİMCE GM DE OYLE GEZİYOR OYUN İCİNDE.
    NO NO
  •  Biliyormsunuz bilmiyorum ama genede sölim GM

bunun gibi bişeyi mi diyorsun
  • aynen böle gm olmasa bi bu bir mod arkdaşlar oyunu denetlyen bri koxp kuran warmı yoghmu die
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.