slm, biliyorum bu muhabbet baydı ama... :) okadar 7900gtx, 7900gt ve 7600gt lerden bahsettik konuştuk performans eğerlemesi yaptık ama.. hiç fiyat bilgisi yok... türkiyeye gelmişmi bu kartlar, geldiyse nerden buluruz..yakinen görmek isterim..fiyat aralığı nedir kaça satılıyorum... merak ediyorum..?? iyi çalışmalar,
sanıyorum Türkiye'ye henüz gelmedi ve gelmeside bikaç haftayı bulur mavi veya gigatek'e öncelikli olarak geleceğinden eminim (nerden eminsem) 7600gt için olası Türkiye fiyatları 240 dalır + kdv civarı olur herhalde
Forumu takipe diyordum fakat yeni üye oldum bu ilk cevabım öncelikle bunu belirtmek istdim herkese merhaba Bu ürünler distrib.' e gelmeden maviye nasıl gelcek ki
quote:Orjinalden alıntı: fat_ Forumu takipe diyordum fakat yeni üye oldum bu ilk cevabım öncelikle bunu belirtmek istdim herkese merhaba Bu ürünler distrib.' e gelmeden maviye nasıl gelcek ki hoşgeldin aramızaaa..
http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=19600 bu linkte 7800 chip setli var.ben 7900 lerin TR fiyatlarıyla henüz karşılaşmadım