Şimdi Ara

Bilkent/Bogaziçi/Koç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 3 universitenin hangisi daha iyidir daha avantajlidir? Egitim olarak elbette hepsinin egitimi cok iyi fakat genel olarak hangisi en iyisidir? Erasmus, cap, is imkanlari,yurt imkanlari,hazirligi vs her sey dahil. Dunyanin en iyi unileri arasinda da suanda Turkiye'de bilkent 1. bunu neye gore belirliyorlar? Bu 3 uni hakkinda bilgisi olan arkadaslari bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dunyanin en iyi universitelerini genellikle ogrencilerin yapmis oldugu calismalar, bilimsel makalelere gore belirliyolar. senin yerinde olsam koc ve boun varken bilkentin yuzune bakmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lolita~ -- 20 Haziran 2017; 22:37:34 >
  • Bölüm?

• Isletme

• Lolita~ kullanıcısına yanıt
    Peki koc ve bogazici arasinda? Ozel olmasi daha mi avantajlidir?

• boun da ozel okul gibi.cogu ogretmenim ordan mezun hala iletisim halindeler.ortami da cok guzel diye duydum.ayni sekilde koc da ortami da olanaklari da cok iyi.isletme olarak kocun daha iyi oldugunu duydum.her zaman ozel universitelere daha fazla sempati duydum neden bilmiyorum.ben yerinde olsam kocu secerdim.

• Anladim hocam cok sagolun. Ben 1 sene daha hazirlancam o zaman :)

• Türkiyenin en iyi üniversitesi bilkent değil koç. (the times higher education 2016 verileri)

Bu sıralamalar da rektörün baskısı bile önemli etkendir koç 1.diye ooo koça gidelim demek anlamsızdır. 3 üniversiteyede aklınızda olan soruları mail yoluyla bildirin.

• Ben daha yeni bakmistim 2017 siralamalarina thetopuniversities diye bir sitede bilkent ,koc diye gidiyordu. Neyse dediginiz gibi siralamaya etki eden pek cok sey var buna bakmamak gerekiyor demekki. Tesekkurler.

• işletmeyse ben Boğaziçi derim
  • Neye dayanarak hocam. Koçtan artisi eksisi nelerdir?

• Hocam ben şahsen özellere sıcak bakmıyorum kaldıki Boğaziçi İşletmenin gerçekten oldukça büyük şanı var ilk 100e girenler zaten genellikle Boğaziçi İşletmeyi tercih ediyor tabi özellerdeki burs konusu bi avantaj olabilir ama yinede vakıfların öğrencilere tanıdığı burslarda var
  • Dogru soyluyorsunuz hocam zaten ilk 100e giren koctan alcagi vakiflarla bogazicindeyken de cikartabilir. Sagolun yorumunuz icin.

• Koç işletmedeyim. Özelden yazarsan bölüm ve aklındaki üniversiteler hakkında açıklama yapabilirim.
  • Tamamdir hocam cok sagolun, geceyim ben hemen ozele😊

• İşletme okuyacaksan Koç derim. Çünkü işletme biraz network işi. Koç'ta zengin çocukları sana iyi network sağlayabilir. Boğaziçi'nde de tabii zengin çocukları vardır ama oran olarak çok ama çok az.
  • Kardeş ne istediğini söylemezsen anlamı yok ki

• Cok sagolun yorumunuz icin. Koc 1 tik onde gibi dusunmeye basladim:)

• Ne istedigimi yorumlarda belirttim kardesim, isletme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.