Şimdi Ara

Bilkent CTIS vs MTOK Bilgisayar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anadolu teknik lisesi biligisayar mezunuyum ygs-1 sıralamam 100k okuldan da 60 puan civarı gelecek CTIS tam burslu imkansız gibi duruyor %50 burslu gidip hazırlıktan sonra tam bursluya geçmek, geçemezsem parttime çalışmak durumundayım. diğer yandan da kalan 40 günde lys kasıp marmara-gazi-sakarya-selçuk gibi bi üniversitede bilgisayar veya elektrik elektronik mühendisliği yazabilirim.

Bilkentin artısı dil ve dünyaca üne sahip bir üniversite olması ayrıca CTIS den de bahsetmeme gerek yok.Tam burslu gelmezse hazırlık için 10.400 tl ödeyeceğim.
    MTOK okursam mühendis sıfatım olacak ve teknoloji fakültesi mezunu olacağım.Siz olsanız tercihinizi hangi yönde kullanırsınız.?

• PARAN VARSA tabiki ctıs ama yoksa hiç bulaşma bence ne olacağı belli olmaz kendini garantiye al derim.
  • Bilmiyorum hatırladın mı, bir ara pmden konuşmuştuk Bilkent hakkında. Benim tavsiyem de tahmin edebileceğin gibi Ctis'ten yana olacak
    Bu arada, tam bursluya geçiş yapsan bile hazırlık ve 1. sınıfı yarı burslu okuman gerekiyor. 1. sınıfı yazmamışsın da hatırlatayım dedim.
  • Yılda 11 bin TL çıkarabileceksin bilkent. Ama harçlara da her yıl zam geliyor ona da dikkat et zaten %10 bile zam gelse adama koyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charm

Bilmiyorum hatırladın mı, bir ara pmden konuşmuştuk Bilkent hakkında. Benim tavsiyem de tahmin edebileceğin gibi Ctis'ten yana olacak
    Bu arada, tam bursluya geçiş yapsan bile hazırlık ve 1. sınıfı yarı burslu okuman gerekiyor. 1. sınıfı yazmamışsın da hatırlatayım dedim.

evet hocam hatırladım o konuda da bilgim var part time çalışabilirim ailemde de destek olacak güç var eğer ikna edebilirsem bilkent konusunda bilkent yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azsakallidede -- 5 Mayıs 2012; 9:54:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.