Şimdi Ara

Bilkent ee

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıralamam 600 zaten geleceği kesin değil ama araştırmak lazım şimdi aklımda Sabancı ve bilkent ee var sabancının artıları bana göre 1. Bölüm özgürlüğü 2. Hocaların öğrenciye oranı ve ilgisi 3. Yurt daha iyi 4. İstanbul aslında hayat olarak çok önemli değil ama bilimsel fuarlar falan hep istanbulda ve mezun olduğumda global şirketlerde iş bulma imkanı daha fazla.

Benim için bilkentin artıları 1. Eğitimin sağlamlığı 2. Yaşam daha ucuz 3. Şehrime yakın aslında bu çok önemli değil ama katmak lazım dedim.

Şimdi benim nihai hedef yurtdışı master doktora bunun için hep bilkent ee diye hedef koyduk ama sabancının altta kalan bir yanı yok bu konuda ama gidemezsem de trde rahat iş bulmak isterim yani sizlerin de görüşlerini almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Koç ee?

• Sabancı için aklında sorular varsa pmden yanıtlayabilirim, bunun dışında ülkedeki top 5 okulun şirketler gözünde prestij farkı yok hepsini gözün kapalı yazabilirsin burada tercih tamamen senin okuldan ne beklediğine bağlı olarak değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yogi22

Koç ee?

Neden yazayım ki abi koçu

• quote:

Orijinalden alıntı: upower

Sabancı için aklında sorular varsa pmden yanıtlayabilirim, bunun dışında ülkedeki top 5 okulun şirketler gözünde prestij farkı yok hepsini gözün kapalı yazabilirsin burada tercih tamamen senin okuldan ne beklediğine bağlı olarak değişiyor.

Sabancı soru grubunda varım zaten hocam sorularımı soruyorum oradan sağolun

• Etunbak kullanıcısına yanıt
    Sıralamanda hemen hemen o aralıklarda yazdığın unilerle de eğitimi eşdeğer belki düşünürsün diye yazmıştım tabi karar senin nereyi istiyorsan orayı yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özyeğin ceng vs odtü ee
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ikisininde kendine göre artıları var ikiside pişman etmez ama koçu niye düşün müyorsunuz veya boğaziçini!!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.