Şimdi Ara

Bilkent IE- Odtü EE- Sabancı MDBP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, sınavda 1.2k yaptım. İlk 4 tercihim sırasıyla koç ee-boun ee-koç ie-boun ie olacak. Daha sonra ne yazacağım ve hangi sırayla yazacağım noktasında kararsızım. (Seçeneklerden üçü başlıkta.) Yardımınızı bekliyorum.

• odtü eee bence. çok zor bölüm diyorlar ama dünya çapında insanlar mezun oluyor araştırırsan önüne çıkar

• Odtü ee easy peasy

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yani bölüm kolay anlamında değil bu tercih kolay anlamında

• Sabancı MDBP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arada boğazici ie %90 gelir kontejanı 10 artmıştı sanırım oranın ve zaten geçen yıl 1.2 ile kapamış

• Sa

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ EHB vs ODTÜ EE
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabancı mdbp ile boun ie arasında kalırdım o sıralamada mühendis istesem ve tercihim sabancı olurdu büyük ihtimalle

• İtü pc,ehb

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4A3CB4247 -- 21 Ağustos 2021; 1:12:31 >
  • ie bölüm olarak ee'ye göre daha kapsamlı ve diğer alanlara yönelebileceğiniz bir bölüm.

• odtü ee bence sürekli linkedinde mezunlarını iyi yerlerde görüyorum.

• Sabancı mdbp

• sabancı mdbp sabancı balon oldugu icin elendi. odtu ee 1970'lerden kalma ve ogrenciye yaratıcılık imkanı tanımayan egitimiyle elendi (ee yazacaksan git vakıflarda yaz bu bolum en iyi o sekilde degerlendirilir bana gore). bilkent ie de endustri muhendisligi denen muhendislikten uzak hicbir alanda uzmanlasamadıgın sacma overrated bolum yuzunden elendi.

bu yuzden itu ceng ama burslardan sonra 1.2k ile gelir mi bilemiyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevennpaulJobs -- 10 Ağustos 2021; 21:37:35 >
  • Tekrardan merhaba, 5. tercih olarak Odtü eeyi eledim Sabancı Mdbp ve Bilkent ie arasında kaldım. Sabancı'nın İstanbul'da olması, programının esnek olması avantajları. Bilkent'in eğitim kadrosu avantajı. Açıkcası şu an baya kararsızım. Tekrardan yardımınızı bekliyorum. (Gerekçesiyle yazarsanız sevinirim.)

• Boun ie veya sabanci mbd

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.