Superdorma filan bile yatak atmislar da 3 katli ranza cok fantastik geldi bana, bana 3.kati verseler ilk geceden ölürüm orada Bu is az ogrenciye kotu yurt sartlarinda tatliya baglanir gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent İktisat - Koç Ekonomi - Sabancı SSBF - Boğaziçi İktisat (3. sayfa)
-
-
Yaparsa naci yapar aga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kapat su okulu da naci hayirli bir ise vesile ol
Hic olmadi pols u kapat yaw
pols şehir yapılanmasının kemik kadrosunu çıkarıyor her sene
Cpwnfpqpwltws0m beklemedigim yerden geldi
Tam olarak durum bu sosyallik ile bahsettiğim benim de, öbür konularda da benzerlerini yazmıştım gece yazamadım
forumdaki bilkenterlar olarak biz de gruplaşabiliriz hocam
şaka gibi konser fiyatı da çabası
-
anladım hocam sağ olun
-
hocam benim de kafamda bilkent boun sabancı odtü econ var. gsünün iibf bölümlerininde iyi olduğunu biliyorum. bilkent econ sizce daha mı iyi
gsü falan aman duymiyim. koç-bikkent arasında karar ver, hayranlık varsa boun da olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
econbender hocam direkt bölümün öğrencisi olduğundan daha bilgili hocam, ama gsü ile karşılaştıracaksak bilkent ağır basar bana kalırsa -eğitim olarak konuşuyorsak- ama ne beklediğinize de bağlı. İnsanın biraz da mutluluğunu hesaba katması lazım bence bilkent öğrencileri mutlu etmeye yönelen bir okul değil bu okulda sosyal bir üni hayatı yaşayabilirsiniz elbet ama ortalamanız düşebilir, okul içi sosyal hayat zaten zor max sosyallik sigaraya çıktığınızda -kullanıyorsanız- sınav muhabbeti olur genellikle
günün sonunda okula laf etsem de gene tercihim bilkent econ olur eğer vs bilkent gsü arasındaysa
sabancı kararsızsam giderdim esneklik ve görece kolaylık açısından düşük sıralamadan girip ortalama kasabiliyor insanlar
-
hocam koç da seçsem sabancı da seçsem ulaşım gene zor istanbul arnavutköy tarafında oturuyorum. gene o okullarında yurtlarına başvurmam gerekecek. koçtan korkmamın bir sebebi de o esasen istanbul içi yakın bölge sayıp yurt vermediği takdirde seçmem çok mantıklı olmaz. çünkü gidiş geliş en az 5 saatimi yer trafikle birlikte. ki o da en az. lise hayatımda da yurtta kaldığım için alışamama gibi problem olacağını sanmıyorum zaten. bi de hocam bu belki biraz ağır olabilir ama bence bilkent gibi okulların okulun içindeki ortak alanlara bir takım kurallar koyması veyahut sigara yasağı gibi belli başlı çizgiler çekmesi okul içindeki kaliteyi arttırmaz mı uzun vadede? çünkü koçtaki insanları dinlediğimde onların en çok şikayet ettiği şey okulun ortak alanındaki liseden bozma ortamcılık faaliyetleri oluyor. üniversitede şahsen bu tarz tiplerle pek uğraşmak istemem. ki özgürlüklere de karışılmasını istemem aslında lakin trde eğitimin her safhasında ister istemez bu esnekliği kötüye kullananlar oluyor. hocam daha iktisat öğrenimi hayatınızın erken safhalarındasınız anladığım kadarıyla yine de bi konuda danışmak isterim. bilkent iktisatın erasmus imkanları hakkında bir yorum yapabilir misiniz? internet sitesinde hangi okullar olduğu baya detaylı yazıyor. fakat öğrenci gözünden nasıl bi durumda merak ediyorum. kolaylıkla yapılabiliyor mu, herhangi bir beklenmedik vaziyet yaşanıyor mu? bi de 1 sınıf yazından itibaren staj yapabiliyor muyuz okulda veya herhangi başka bir okulda? yani bi yol açıyorlar mı önümüze? hocalar yardımcı oluyorlar mı bu durumlarda?
-
hepsine gitmeye çalışacağım hocam teşekkürler
-
evet bir de ister istemez bi baskı ortamı oluştuğuna dair duyumlar aldım. ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem tabii
-
hocam aslında boun benim de baya istediğim bi okuldu ama şu aralar politik tartışmalara kurban gidiyor gibi duruyor
-
hocam bilkentin orkestrası ve tiyatrosundan bahsediyorlardı bi de belli günlerde oluyor cart curt diye. onlar aktif di mi bahsettikleri gibi? bi de kulüpler nasıldır hocam onlar hakkında da yorum yapabilir misiniz?
-
Hocam şöyle bir durum var: İşletme ve iktisadın baba okulları İngiltere ve Amerika'da. Haliyle İngilizce bilmek akademik açıdan da bir zaruret haline geliyor. Diğer yandan uluslararası ilişkiler ve siyaset biliminde Fransa'da da ekol okullar var (Sciences Po yeter sırf). Ayrıca işletme ve iktisatta fransızca o kadar da işe yaramıyor (lojistik veya international trade çalışacak olsan İspanyolca veya Çince görece daha mantıklı olur ikinci yabancı dil olarak). O yüzden pols ve ir için GSÜ düşünülebilir ama işletme iktisatta İngilizce eğitim veren okullardan şaşmamak lazım.
-
hocam benim hem fransızcam hem ingilizcem var. dil anlamında sıkıntı çekmiceğimi düşünüyorum
hocam sen st joseph ya da sion mezunu misin tanıdık çıkcan gibi hissediyorum bir yerden
-
iç sınava girdin mi ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok hocam üsküdar amerikan mezunuyum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X