Şimdi Ara

Bilkent İktisat - Koç Ekonomi - Sabancı SSBF - Boğaziçi İktisat (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
2
Favori
8.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

unutmadan teşekkürler hocam verdiğiniz bilgiler içinde

• Bilkenle koç yarışır valla ama koçu eğer gercekten maddi acidan sıkıntınız yoksa düşünmenizi öneririm. Ne kasar burs da verse o burs eğitim dışı bir sürü şeyi kapsamıyor ve havada kalıyor siz cebinizeen veriyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Econbender kullanıcısına yanıt

hocam son bir şey daha ders programını buldum internetten lakin hangi dersi hangi hoca veriyor onlar yazılmamış. dönemden döneme değişiyor gördüğüm kadarıyla. sizin hangi dersiniz hangi hocaylaydı onlar hakkında da bilgi verebilir misiniz

• MustafaTosun kullanıcısına yanıt

bende aynısını düşünüyorum hocam. gün içinde aldığınız basit ihtiyaçlara bile çok absürt rakamlar verildiğini işittim. koç pahalı bir okul harcatma kısmında da belli oluyor ne yazık ki

• ovet_cem kullanıcısına yanıt

bilkent stars -> offerings oradan bölümünüzdeki dersleri dönem dönem kimin verdiğine/vereceğine not ortalamasına vs bakabilirsiniz hocam

• eywallah hocam cahilliğimize verin

econ 101- Tarık kara (çok kral adam ama notu kıt ve sağlam kastırır)

soc 101- Daniel just (sosyal bilim seçmelisi için alabilirseniz psikoloji alın. Daniel hoca da iyi hoca ama sağlam kastırıyor sınavlarda)

Eng 101- Tülay Erkan (sevecen bir hoca, notu çok kıt değil ama bol da değil)

Turk 101- Selin ayaz (turk 101 için daha notu bol bir hoca bulabilirseniz onu seçebilirsiniz ama bulamadıysanız yine not iyidir bu hocanın da)

math 105- Alexandre Goncharov (aksanı ve bazen laf sokması hariç diğer hocalardan daha iyi ders anlatıyor denebilir, bu dönemki en yüksek ortalamalar ondaydı, midtermde sectionlarından birisi 29 diğeri 26'ydı.)

cs125- Ayığışı Başak Sevdik Çallı (dersi sıkıcı anlatmakla beraber genelde cs sınavları kolay puan alınabilen ve lablarda da bol bol tutorlara soru yaptırabildiğiniz dersler oluyor. Kendiniz de biraz çalışırsanız A,A- alınır.)

Şurada hangi yıl hangi hocanın hangi dersi verdiğini görebilirsiniz:

STARS::Staff (bilkent.edu.tr)

• Econbender kullanıcısına yanıt

sağ olun hocam

daha durun hocam ya öyle demeyin  

•  

• Boun econ okunmaz artık. Koç > bilkent > boun.

• Geçen sene bende de yakın sıralama vardı ve az çok aynı şeyi istiyorduk. Geçen seneki konjonktürde boun yazılmazdı şu ankinde hiç yazılmaz, açıklamaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Sabancı bana hep fazla uzak ve bölüm özgürlüğü dışında koç Bilkent ikilisinden daha zayıf bir okul gibi hissettiriyordu, hiç de ısınamamıştım açıkçası. Bilkent, birincisi ankaradaydı görece eksi veya artı olabilir ama bence eksi yazıyordu. Okulun fazla sıkması bence biraz fazla zorlaması ve akademik esnekliğinin koça oranla zayıflığı beni rahatsız etmişti. Koçtaki esneklik tatlı, sabancı gibi bi bölüm esnekliğine ihtiyacım yok açıkçası ancak bilkentteki gibi sınırlamalar altında da kalmak istemiyordum. Akademik olarak ilk sene rahattı, karşılaştırma yapamam ancak çok kaliteli hocalar ve öğrencilerle tanıştım. Peşinde koşarsan sportif ve sosyal imkanların da fena olmadığını düşünüyorum, tenis ve buz patenine başladım ve ikisinin de kursunu okulda bulabildim örnek vermek gerekirse. Okulda müthiş bir özgürlük ortamı var ki bunu türkiyede başka nerde bulursun bilemiyorum. Okulda yaşamak ciddi keyif ve huzur veriyor. Ben yaptığım tercihten memnumun ve şu an tercih dönemine dönsem gene aynısını yaparım. Ek sorun varsa koç hakkında elimden geldiğince cevaplarım

hocam sabancı’da tam burslulara iki kişilik yurt odadı ücretsiz ve okuduğun süre boyunca garanti. yani arnavutköy’den git gel yapamam diye düşünmene gerek yok. aylık 2,5k harçlık da veriyo tam burslulara. koşulsuz.

koç dediğin gibi istanbul’da oturanlara yurt vermiyor.

sabancı’ya geçen sene tam burslu girdim, hazırlığı bitirdim. ailem istanbul avrupa yakasında oturuyor, ben yurtta kalıyorum. sorun varsa sorabilirsin.

• bounlukizaraniyor kullanıcısına yanıt

valla devran dönerse boun’a geçeriz hocam. özelden devlete geçiş yapmak mümkün ama boun seçersek sonrasında özele geçemiyoruz sonuçta.

• saddlemaker64 kullanıcısına yanıt

sabancı’yı eklememişsin, gözüm yaşlı

• güney kampüsün önünde polis bekliyo 7/24. öyle bi okulda okumak istemediğim için sabancı tercih etmiştim ben geçen sene. tercih meselesi🤷🏻‍♀️

• velhasilikelam V kullanıcısına yanıt
    Hocam Sabancı hakkında bi iddia gördüm internette ne kadar doğru bilmiyorum size sorayım. Okulun büyük çoğunluğu için hangi fakülteye girdiği fark etmez bölüm serbestliğinden dolayı pc mühendisliği falan geçiyor diyorlar. Öyle bi durum var mı hocam? Varsa okulda bu durumun bi eksisine artısına rastladınız mı? Şimdi biraz benim seçeceğim bölümle ilgili sorayım. Hocam okuldaki iktisat derslerine girmemişsinizdir ama arkadaşlarınızdan falan belki duymuşsunuzdur. Dersler nasıl, bölümde ve okulda kulüpler ne durumda, hocalar akademik çalışma yapmak isteyenlere yardımcı oluyor mu (staj vesaire gibi), hazırlık eğitimi nasıldı, kütüphane ve lab imkanları nasıl, yandal ve çap imkanları nasıldır? Soruları deneyimlerinizle ve duyumlarınızla şöyle bi toplu cevaplayabilirseniz çok müteşekkir olurum hocam. Şimdiden sağ olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • velhasilikelam V kullanıcısına yanıt

hocam son durumda koç daha çok ağır basıyor

• twk2 T kullanıcısına yanıt
    Hocam siz istanbulda mısınız? Koç size yurt verdi mi? Bi de biliyorsanız koçun bu yurt vermediğini belirttiği istanbul içi yakın bölge neresidir? İnternette belirtmemişler çünkü. Geç görmüşüm kusura bakmayın hocam

• Bende de durum aynı hocam. Şuan oturmuş tercih günlerindeki tanıtımı bekliyorum belirsizlik hissiyle.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.