geçen sene hedefim boğaziçi ekonomiydi hocam o yüzden girmedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent İktisat - Koç Ekonomi - Sabancı SSBF - Boğaziçi İktisat (4. sayfa)
-
-
hocam sizin netler nasıl geldi bu sene
-
Nasil geldi sonuclar, iyi geldiyse bosver zaten gsüyü. koc-bilkent-sabancı seviyesinde olduğunu düşünmüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumdaki Bilkent lobisinin kuruluş anları
Konsere gitmek yerine de İstanbullu arkadaşıma Ankara'yı gezdirdim çok daha verimli oldu. Bu arada Ulus'taki İş Bankası müzesinin gezilmesini öneririm, çok güzel bir müze.
-
hocam benim belli bir altyapım vardı. sene başında sıfır değildim. üstüne yavaş yavaş koymaya başlayınca tam halini aldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
orkestra aktif doğrudur
tiyatro hakkında fikrim yok öğrencilerin yaptığını hatırlıyorum en son
kulüpler de en son bilkent law community idi sanırım almanya ve istanbula gittiler büroları gezmek için bence çok güzel bir çalışmaydı hem network hem kültür açısından
film gösterimleri oluyor kulüp/lerin düzenlediği üye olmadan da girilebiliyor, ben de bulundum düzgün yapıyorlar gerçekten
endüstricilerin kulübü vardı bir de sanırım onlar okul dışı etkinliklerde aktif, zaten whatsapp grubuna da atıyorlar etkinliklerin bildirimlerini
münazara kulubü de aktif bildiğim kadarıyla yarışmaya katıldıklarını gördüm destek için afiş vardı
son olarak da belli görüşler için kulüpler var onlar da aktif toplanıyorlar
bunların yanında hepsinden yoğun aktiflik beklemek gerçekçi olmaz çünkü okul gerçekten yoğun bu konuda sitem edemiyorum
benim bilgim bu kadar ben de yeniyim öğreniyorum
-
hocam siz hangi liseden mezunsunuz
O zaman biraz daha mantıklı olabilir ancak yine de diğer okullar eğitim açısından biraz daha iyi
-
Kurulmalı artık
konser seçimlerinin demokratik olmadığına dair duyumlar aldım hocam
-
teşekkürler hocam bilgiler için. belli görüş dediğiniz liberallerin, sosyalistlerin, sosdemcilerin kulüpleri onlar herhalde doğru anladıysam. bilkent cidden güzel okul
-
Seçim herkesin onurunu kırdı. Ciddi anlamda insanlar bir şeylerin değişmeyeceğine inanmaya başladı, o yüzden boğaziçi de iyice boğulacaktır zaman içinde. Daha özerk takılabilen üniversiteler tercih edilebilir. Yarına bir devran dönerse potansiyeli hala hayvan gibi yalnız boun’un. Yazılmadığına pişman da edebilir. Günümüz şartlarını konuşuyoruz şu an.
hocam bu devran ne yazık ki dönmez gibi. dedem daha dinç ve çevik en az bi 2-3 seçim daha kaybeder eğer şu mentalitesini değiştirmezse
-
Ulaşım sıkıntısı varsa Bilkent daha mantıklı olabilir. Belli çizgiler çekilmesi elbette olumlu (ben sigara içmeyen birisi olarak yasaktan son derece memnunum) ancak Bilkent bu tür konularda işin biraz suyunu çıkartabiliyor. Onun dışında Bilkent'te de ortamcılık yapan tipler mutlaka vardır ama onlarla takılmayarak bu sorun çözülür. erasmusla ilgili kendi deneyimim yok ama üst sınıflarda sorun yaşayan duymadım. Okulda staj yapmak derken asistanlık olarak varsayıyorum ve yüksek ihtimal hayır. Ben ilk dönemi hazırlıkta geçirmiştim (irregularspor) bu dönem geldim, asistanların çoğu 3-4. sınıf öğrencisi. Belki cs'te veya math'ta tutor olabilirsiniz yazın ama pek 1. sınıfta okulda çalışmayı beklemeyin. Okul dışında da biraz zorlarsanız belki teknokent şirketi veya kariyer programı bulunur ama onun harici genelde 2'den sonra. Ancak asistan ihtiyacı olduğu için çabalayan ve dersleri de fena olmayan kişileri yanlarına alıyorlar. Daha fazla yol açarlar mı bilmiyorum (denemek için şu aralar bir econ paper yazmaya çalışıyoruma ama muhtemelen beceremeyip batıracağım) ama Bilkent lisesindeyken Refet hocayla makale yazıp sonra daron hocanın yazları asistanlığını yapmış birisi vardı, o yüzden muhtemelen açarlar.
-
okulda en çok sevme ihtimaliniz olan kulüp ERU (economic research union):(1) Bilkent Economics Research Union (@bilkenteru) / Twitter
-
Ona göre yap işte tercihini. Boun’da durumlar sıkıntılı.
Arkadaşlarla Gripin'e verip oyları böldük . gerçi ben çoğu kişinin oy verdiğine de inanmıyorum konsey seçimlerinin katılım oranları ortada. konseyin durumu da ortada. Ayrıca kapalı sayım olduğu için (İsmet İnönü bunu beğendi) zaten önceden ayarladıkları gibi bir konser verdirmiş olabilirler.
-
anladım hocam sağ olun. son verdiğiniz örnek daha lisedeyken di mi yanlış anlamadım? böyle birini görmemiştim baya şaşırdım ve tebrik ettim şahsen
bana ilk söylediklerinde ben de çok şaşırmıştım ama bilkent lisesinin mezunları genelde bir tuhaf oluyor
-
doğrudur hocam pek bilemiyorum. bakalım hocam hayırlısı şu sınav yorgunluğunu az atayım ben bu gazla şimdiden çalışmaya başlayacağım herhalde. biraz gözüm korktu şahsen ama etkileyici cidden
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X