Medipol'da A*P'li Sümeyyeler ile mi takılsın hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması (5. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Orada tm mf farkı da oynuyor ya, yoksa psyc bence baya fonlaniyo ve bilkentin top 5 bölümünden birisi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu ülke fetöye pkk'ya geçit vermediyse ak parti sayesinde
-
Ya hocam kaliteli eğitim verecekse kimin hangi partili olduğu kimi ilgilendirir
Şu an arkadaş ortamında sen akplisin sen chplisin vs vs diye mi ayrıştırıyoruz, hayır, benim çevremdeki çoğu kişinin siyasi görüşü benimkiyle uymuyor ama dostça devam ediyoruz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu ülkede dediğiniz oluşumlar malum parti ile güçlendi zaten xd
Aslında kast ettiğim bölümü uzatmaktı onu pek bilmiyorum çünkü, onda sıkıntı olmuyorsa çok da tehlikeli görünmüyor
Birader sen nerede okuyorsun da bu öğrencilere laf ediyorsun. Ücretli cs bile 6kdan alıyor böyle bir okulda züppe birini bulamazsın insanların maddiyatı iyi olabilir ve eğitime yatırım yapmaktan daha iyi bir yatırım yoktur zaten
Katılıyorum, bilkente para verecğime koc tıpa %50 verdim en azından güzel bir üniversitede kaliteli bir eğitim alayım. Koçtaki samimi ortamı da baska hicbir yerde bulamazsınız...
Araştırma açısından fonlanıyordur belki de garanti bir meslek olmaması bence en etkini.
MF TM farkı olduğunu düşünmüyorum, fizikte de mesela aynısı var. burslu 20 kişi almış ilk 2.5k'dan, ücretli 10 kişi almış 80k'dan.
-
-
hocam üniversite okumayı çok istedim ama imkan olmadı maalesef. tırcılık belgesi için 22 yaşına girmeyi bekliyorum.
-
Hocam onu dememin nedeni Medipol'da okuyan adam kaliteli sosyallik elde edemez. Kaç tane kafa adam bulacaksınız Medipol'de
Bilkentin top 5 inde bi 10 bölüm var sanırsam
Forklift sertifikasyonu almanızı öneririm kızlar arasında bayağı rağbet görüyor.
-
Malum partiliyle yakın olmuyorum ve çoğu insan benim gibi
Psyc hukuk ee fizik (kismsn) econ (supheli) derim ben top 5e
-
ctis ve turizm nerde
-
yatırım derken :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X