sizce de öyle değil mi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Ağustos 2023; 22:38:27 > |
Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması
-
-
parası varsa okur niye okumasın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swarleyyyy_ -- 18 Ağustos 2023; 19:47:53 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
keşke param olsa dedirten olaylar vesilesi
-
Tr harici ülkelerde umursanmayan bir sınavda ha 60k yapmış ha ilk 100 ne fark eder
Küçümsediğin burssuzlardan birkaçı ile seni tanıştırıyım bir daha konuşamazsın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesinlikle. önemli olan sınavda başarılı olmak değil. burslu adam ezberci adam yapmis gecmis sinavi ama 2 kelime konusamaz sohbet edemez. burssuz olanın donanımı görece daha yüksektir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ve o baba parasu dediginiz insanlar hepinizden daha iyi bir egitim alip daha iyi bir hayat sürüyorlar
Benim gibi çakma burslulardan daha iyiler hocam
Dünyanın en iyi unileri bile parayla, Amerika'da parayi bas gir, tabi bitirebilirsen. Bizim gibi herşey kapak atana kadar değil. Boş duyar.
%100 parali bilkent>burslu fakir bilkentli>afedersin devlette okuyanlar
Bilkent'i karşılayabilecek adamsa babası, çocuk okumasa da zaten çocuğu iyi hayat sürer. Çocuğun bir başarısı yok burada.
Muhtemelen hayatında sadece su kıçı kırık forumda ilgi görüyosun, onda da iyice şımardın
Senelik 300k verebilmek sandığınız kadar hayatim olene kadar rahat zenginligi degil ya, çocuğu Ankara'da ayri eve yerlestirseniz kira ayni hatta daha fazla tutuyor
Yoo gercek hayatta daha cok ilgi görüyorum 💅💅💅 Forumda stres atip cikiyorum arada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Muhtemelen hayatında sadece su kıçı kırık forumda ilgi görüyosun, onda da iyice şımardın |
%100 parali bilkent>burslu fakir bilkentli>afedersin devlette okuyanlar |
Ve o baba parasu dediginiz insanlar hepinizden daha iyi bir egitim alip daha iyi bir hayat sürüyorlar
|
Bilkent'i karşılayabilecek adamsa babası, çocuk okumasa da zaten çocuğu iyi hayat sürer. Çocuğun bir başarısı yok burada. |
Yaptığın yorumdan bağımsız olarak herhangi birisini gömmen zaten +10 up almak için yeterli. Forumdaki betalar bu tarz kavgalarla besleniyor
|
Bunu simdi gordum, yahu siz benim hic mi defalarca okulda burslu burssuz diye bir sacmaligin olmadigini defalarca anlattığım mesajları görmediniz. Hepsini gectim, burssuzlara laf atsam (niye atayim gerizekalı miyim ben) boynumda cok derin 10 tane tırnak izi olusturacak bir hanim var boyle bir sey deme hakkim olabilir mi benim Konunun sacmaligi ile dalga gectim acik bi sekilde nerenizle yorumluyorsunuz |
Bunu nasıl dunyanin en birinci medresesine bagladin nasil bir carsin sen |
Benzer içerikler
- eyüp b kimdir
- 21 yaşında üniversiteye başlamak
- matematik mühendisliği maaş
- e devlette öğrenci kaydım görünmüyor
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X