< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması (4. sayfa)
-
-
adam gerçeği demiş niye yandın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yorumumun beğenilme sayısı da gerçeği gösteriyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaptığın yorumdan bağımsız olarak herhangi birisini gömmen zaten +10 up almak için yeterli. Forumdaki betalar bu tarz kavgalarla besleniyor
Bazıları ironiyi anlayamıyor, afro işine uzak nesil yetişiyor DH da üzücü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 18 Ağustos 2023; 20:34:54 >
Bilkentte %50 burslu okumayı düşünüyorum. Geöen sene sıralamasına göre odtüde giremediğim tek bölüm bilgisayar mühendisliği. PROBLEM?
evet onlar da seninle birlikte yananlar
hocam şaka bi yana dediği doğru zengin eğitimli çocuklar diğerlerinden daha iyi bir hayat sürüyor
abi 1.5 milyon tl 50.000 euro. Kimseyi zengin edecek bir miktar değil.
-
TKR'yi severim fakat ironi yapmamış.
-
>oyle bisey olsa okul donem donem odeme alinca koyduğu fiyat farkindan dolayi isyan cikmazdi
Ben bunu da anlamıyorum dolar bazında baktığında hep 9-12k bandında seyretmiş okul. Yok %250 zam diğer ağlamalar vs, hayır kurumu değil ki bu araştırma vs. için muhakkak para lazım okula. Ağlayacaklarsa ekonomiyi yönetenlere ağlasınlar.
-
Mühendislik bölümlerinin ücretlisi de yatırım olduğu için yüksek puandan alıyor. Amer, Psikoloji vs burslusu ilk 1000'den de alsa ücretlisi yatırım olmadığı için 100k'dan falan alıyor.
-
Zengin demedim durumu iyidir dedim. Ayrıca çocuk için 2 milyon harcayan adamın mal varlığı minimum 10-15 milyon vardır.
İroni yapip yapmadigimi sen mi daha iyi biliyosun ben mi acaba
K caman afr rada niye duruyor merak ettim şimdi
alakası yok en yakın arkadaşımın anası babası memur kirada oturuyorlar çocuk bilkent'te ücretli mühendislik okuyor.
-
Yani vardır evet, ama o 50000 euroyu bir kenara koyup onla borsada kriptoda yatırım yapmaktan çok daha iyi bir yatırım bilkente ücretli göndermek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppel -- 18 Ağustos 2023; 20:44:51 > -
baba parası değil de kalırsak burssuza dönerse o sıkıntı
Ama medipolün bursları hiç mi ilgi çekici gelmiyor hocam sizin gibi bir tıpçıya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Ağustos 2023; 20:44:24 >
Evet bu kesinlikle doğru. Ama killing burssuzlari küçümser gibi konuşmuş. Zaten genel olarak da çok kibirli mesajlarını görüyorum eskiden böyle değildi. Bı tepki koymak istedim
La ben o kadar kampüs inceledim yazı yazdım 6 ayda bu kadar yorum almadı
Demek ki başlıkta r şeylere çamur atmak lazımmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Ağustos 2023; 20:45:39 >
1600 sıralama ile hacettepe cenk yazılır mı diye konu aç
-
Hocam dersten kalma ile burs bozulmuyor bizde FZ almak dışında o da devamsızlık şartları oluyor genelde ama lablarda çok katı oluyor bu doğal olarak onun dışında FZ almazsanız 6 sene bölüm bursu devam ediyor.
Edit: Hazırlık için 2 sene ayriyeten var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 18 Ağustos 2023; 20:47:53 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X