Şimdi Ara

Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
1
Favori
7.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

5 yıl boyunca verirsek 1.5 milyon olur. O parayı farklı yatırıma yatırsak 5 yılda rahat 2 milyon yaparsın. Çocuğu için 2 milyon harcayan adamın durumu bence iyidir hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Ayaklı Bilkent karalama kampanyası.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Milletteki bu zengin güzellemesi ne amk,sizin kıçınızı yırtıp girdiğiniz yere adamlar yattığı yerden giriyor,ömrünüz boyu çalışıp alamayacağınız arabalarla okula geliyorlar,okul bitince de sizin patronunuz olup 100 kat fazla para kazanacaklar,adalet mi bu

Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması 

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt

zengin güzellemesinin sebebi bu işte hocam keşke zengin olsam dedirtiyor imreniyorsun o adamlara

• santa loves kids kullanıcısına yanıt

Okula parali gidenlerin salt cogunluguna 5 yıllık (veya 4) parayi cikar sonra hiçbir sey vermeyeceksin derlerse verebileceklerini sanmıyorum (oyle bisey olsa okul donem donem odeme alinca koyduğu fiyat farkindan dolayi isyan cikmazdi). 1.5m u duzgun yatırımla 5 senede 6m yaparsjn (enflasyon yok gibi varsayarak), ev araba alsan sonrasi yine yok (1.5m ile 308 aliyorsun bitiyor orası ayrı). Okulu okuyunca sana sürdürülebilir bir kaynak sunuyor.

• şahsen tr 1.si olsam bile özel okulda okumam.baba parasıyla okuyan tiplerden hazzetmem

• Karalamaya calissam ni nakmissiniz bilkent cs 10kdan alıyor Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması 

• Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması

Bunu mu yapalım ne istiyorsun hocam? Zengin doğmamışız işte yapacak bir şey yok.

• Bu seviyedeki elemanlara bu tweet de az bu aradaBilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması 

• cafcafzee kullanıcısına yanıt

Ben hep ayniyim ki, hatta bu tarz tepkilerin geldigi konular bile fix

• Benim zengin ailede doğan adamlarla bı derdim yok zaten,aileni sen seçemiyorsun,ben bu adaletsizliği savunanlara laf ediyorum,adam sırf zengin bı ailede doğduğu için hiçbir şey yapmadan hayatta her şeyi elde edebiliyor.

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Devlet üniversitesi sırf ortamı için bile okunur. Vakıfa gidip kasıntı tiplerle muhabbet etmeye gerek yok

Rüyalarımda daha kötüsünü yapıyorum problem yok Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması 

• santa loves kids kullanıcısına yanıt

hocam bizim okulda da zengin olup yurtdışında takılan çok var ama ben onlarla muhatap olmuyorum pek gidip kendim gibi halktan olanlarla takılıyorum

• haksızlık harbi

• Az kaldı devrimeBilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması 

Karalıyorsun zaten, mesajın espirisi oydu. Forumdaki şöhretine oranla beklentimi karşılayan bir cevap değildi kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.