< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent'in en zeki öğrencilerden oluşması (3. sayfa)
-
-
şu forumda bilkent yazınca 100+ mesaj geliyor. bir esprisi de yok, ne mezunlar birbirini tutar ne de öğrenciler okulu sever. dh'de takılan bilkentliler okuluna aşık
-
Yahu ben bilkent miyim bi mesajimla (kendim.hakkinda) karalansin, troll mesajima random hakaretvari bisi atarsa biri asil halimi cikaririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 18 Ağustos 2023; 20:17:55 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu mesajla da bi +100 daha gelir iyi taktik
Yaw ben mi okula asigim, 10 lafimdan 11i okula salliyo
Burslu icin demiştim
içten içe gurur duyuyorsun, dediğin gibi olsa odtü ee'ye geçerdin
-
En iyisini yapıyorsunuz hocam. Hiç değilse fakirin sohbeti daha tatlı oluyor. Zengin sohbeti çok sahte geliyor hiç çekilmiyor.
Ayrıca Ankara Tıp yapıp sizinle tanışmak çok güzel olurdu hocam
Ben de ciddi değildim hocam, 23 YKS'ye çalışırken yıllar önce yazdığınız YKS öneri postunu okumuştum baya işime yaradı bu arada sağolun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gariban muhabbetini asla çekilmiyor. tüm gün fakir edebiyatı yapıyorlar.
-
Ben manyak miyim niye devlette muhendislik okuyayim, bilkent beni fonluyo bedava kalacak yer veriyor ve curriculum disi ders almam cok daha kolay devlete kiyasla, uzerine bolumdeki siralamam oldukca iyi. Bi yere gecsem koca gecerdim
Adamın EPFL e kabulü neredeyse kesin gibi sence esprisi olmasa böyle bir şey olabilir mi lol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-798C79D8E -- 18 Ağustos 2023; 20:22:40 >
Kim troll kim cozemiyorum yaw bu aralar, her zaman hizmete buradayiz
bizden de epfl'ye giden bir sürü kişi var. daha freshman olduğun için bunları öğrenmen zor. stanford, princeton, mit olursa helal olsun derim.
-
Var zaten
Phdye, simdi bi daha bak kabule
Fakir edebiyatı yapanlar fakirler olmuyor AMK. Orta kesim yapıyor fakir edebiyatı, yazın da Antalya'ya tatile gidiyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi santa loves kids -- 18 Ağustos 2023; 20:26:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X