3 gün sonra labda programlama sınavım var fakat ben ingilizce, türkçe ödevleri ve bölümle alakalı bir dersin projesi ile uğraşıyorum. Üstüne üstlük devamsızlık hakkımız da yok denecek kadar az. Milletin burada yazdığına göre başka top okullarda devamsızlığı sallamıyorlarmış. Bilkent yazarken 50 kez düşünün. Hobileri, manita işlerini falan da saldım ama time management konusunda hala başarısızım, ders çalıştıkça depresifleşiyorum, sinirleniyorum nasıl olacak bu iş? yks senesi daha kolaymış he. otur konuyu çalış, test çöz, deneme çöz geç. Çok temiz ilerliyordu. hocaların hocası tkr en zor bölümde okuyup üstüne unofficial econ çapı yaptı, bir kez daha hayran kaldım, nasıl yaptı acaba? @The Killing Road < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C22CD6360 -- 29 Ekim 2024; 23:6:52 > |
Bilkent'in ödev verme konusunda abartması
-
-
Bilkent iyidir. Sigara yasağı olması sebebiyle bile yazılır. Eğer elimde 600K olsaydı hiç düşünmez, bilko econ yazardım. 2. sene burslu okumak için 1. olmaya çalışırdım. Bilkentin hıncını seneye yütüde ceng+econ yaparak çıkaracağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilkent'e 620k vereceğine git avrupa'nın en iyi üniversitelerinde oku.
-
bölüm dışı derslerde hile hurda yapacağım başka çare yok. yoksa 4.0 gpa hayal olacak. 5-6 saat sürecek ödevi teknolojinin nimeti sayesinde 5 dakikada yaptım
-
Hocalar yapay zeka dedektörüyle taratırsa 0lar ho
rahatta kal keke. senin fare kovalamışlığın kadar benim kedi sevmişliğim var ;)
-
620K ile Avrupada yalnızca 1 sene okurum. Ama bilkoda 1 sene hazırlık ve 1 sene de 1. sınıf olmak üzere 2 sene okurum. Eğer bölümde birinci olursam bursum %100 olur ve 3 sene de bedava okurum. Şimdilik bunlar hayalden ibaret. Yütüden devam.
Helaaalll
Gelmeyin olm bu okula. konuyu açmadan 4 saat önce ders çalışmaya başlamıştım. Şu an hala ödev yapıyorum. 2 saat sonra ingilizce sınavım var. 2 gün sonra programlama lab sınavı var, bu lanet ödevler yüzünden ona çalışamadım. 3 soru var en ufak hatada soru yanlış sayılıyor. Yani 2 gün hayvan gibi c çözmezsem ders A düşmeyecek. Bu sınavdan sonra ertesi gün de bölümün sözel dersinin sınavı var, eşşek gibi çalışmama rağmen 80 aldım, bu sefer konular daha da birikti. 3 gün çok kritik en ufak hatada elveda 4.00 ortalama.
-
Düzeltme: Bilkent'teki abuk subuk derslerin çok fazla ödev vermesi.
Evet baba derslerden projesi, ödevi olan var ama bunlar hiçbir zaman Türkçe, İngilizce, felsefe (243 244 ikilisi) gibi hamallık içeren veya bunlar kadar kasıntı şeyler olmuyor. Bilkent'in yoğunluk dağılımını yeniden yapması gerçekten bir istek değil ihtiyaç artık.
Bir üniversite öğrencisinin *boş zamanı* olması gerekiyor. Şu an son sene gerçekten yoğun bir programa sahip olduğumu düşünüyorum, 1, 2 hatta 3 rahattı ve öyle olması gerek.
-
En ufak hatada düşmesi işin doğası sanırım, bizde de 80 sayfa txt outputu ver eğer newline karakter bile varsa puan kırılabiliyordu neyse ki test caselerimiz var da kontrol edebiliyoruz.
Bölüm dışı derslerin yoğun olmasıysa hiç alışık olduğumuz bir şey değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok doğru bir tespit gençlik yıllarımı yiyor şu okul ve zaman yönetiminde iyi olmadan başarılı olmak imkansıza yakın yksde bile bu kadar değildi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam sorma ya kafayi yicem. eng 101'de summary response yazdık. ben metni önceden ezberledim yazdım, hoca benim ve birkaç kişinin kağıdını açıklamadı. üzerinde çalışmam gereken şeyler var dedi. patladık herhalde
bugün de sınıfta 5-6 kişi kopya çekerken yakalandı essay 1'i yazarken, ben de hazırladım ama teşebbüs etmedim hoca sürekli dolanınca. sonumuz har olsun. hocalar ne istiyorsa hilesiz hurdasız yapcam artık.
-
hocam acaba kopya işini nasıl yapmışlar? essay için printlediğimiz derslerde okunan metinlere aynı yazı tipiyle yazmış olsalar, yakalanmaları kolay olmazdı bence eğer aşırı takıntılı bir hoca değilse. ama boş a4’lere basıp getirdiyseler direk evet yakalanmaları normal.
ama çoğu sectionda kopya işini rahat halledenler oluyorken sizinki üzücü olmuş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
essay yazmadan önce outline hazırlıyoruz, onda da kaba taslak ne yazacağımız ve yapacağımız alıntılar falan. elemanlar bu kağıtların arasına printed hazır essay'i yazmış, bazısı el yazısı ile ufak kağıda yazmış, bazısı da direkt outline'a çok fazla şey yazmış. hepsinin kağıtlarını aldı, yeni bir kağıt verdi yazmaları için.
öğleden sonra da şöyle başlayan uzunca bir mail atmış. hoca biraz gıcık umarım retake atmak zorunda kalmam, en kötü A- düşürmem gerekiyor.
"I would like to address a serious concern that arose during the first essay in-class writing session this morning. Unfortunately, yesterday's reminder email seems to have been ignored by some, as I observed 5-6 students attempting to engage in dishonest practices while writing their essays today."
-
outline’da da yapılmaz ki o işler ya. halledersin umarım, bu eng 101-2 de hoca önemli hakikaten çok etkiliyor harf notunu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X