Forumda farklı bir içerik olsun istedim ve hazırlık günlüğü yazacağım. Bakalım 2. dönem bölüme geçebilecek miyim Bugünü bitirince uplarım < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 16 Kasım 2023; 23:34:4 > |
Bilkent Hazırlık Yolculuğu

-
-
16 Kasım
-1 tane reading passage(ODTU More to Read 2'den) *Bilmediğim kelimeleri yazıyorum ondan aşırı uzun sürüyor.
-Introduction essay ve thesis statement ile alakalı birkaç şey öğrendik onları tekrar ettim ve birkaç pratik yaptım.
-Listening ödev(16 dk idi)
-1. haftanın kelimelerine çalıştım biraz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-26CF49346 -- 16 Kasım 2023; 23:55:24 > -
Ben de pazartesinden itibaren yks modunu aktif ediyorum artık 1 sene yatış yeter.
ielts speaking de b*k gibi geçti zaten.
-
Olm nasıl calisiyonuz ben calisamiyorum aldirdiklari kitap bok gibi Macmillan kitapları sınıfta gramer ogretmiyorlar
Sadece kelime reading listening speaking yok ama sınavı var hoca derste okey okey diyor
Şimdi English gramer in use ve Vocabulary in use
Phrasal verbs in use kitaplarını aldım inşallah işimi görür
Şu ana kadar yaptığım tek şey BBc learning English dinleyip beğendiğim cümleleri not almaktı vize de kötü geçti zati ne yapacağım auu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
olsun hocam en azından iü ee’de okumuyorsunuz, a2 ingilizceyle mezun olurdunuz
Hocam günde 5 saat ders var yoğun geçiyor ve o gün işlediğimiz yeri tekrar edip bilmediğim kelimeleri yazmak bile uzun sürüyor zaten, 2 gün ertelesem aşırı fazla birikiyor o yüzden çalışmak zorundayım ve bölüme geçmek istiyorum ondan dolayı biraz da ek çalışma yapıyorum
Ben de istiyorum da yapamiyom hocam bizimki de 5 saat ama eğitimi gerçekten kötü benim de diğer dönem bölüme geçme imkanım var ama bı yandan iş bı yandan okul zor gidiyo sen diğer dönem bölüme geçmek hakkında ne düşünüyorsun bazıları yapmanın kötü fikir olduğunu söylüyor irregular olmak karışıklığa sebep oluyormuş ve bu hep böyle gidiyormus
irregular olmak bölümden bölüme değişiyor hocam, bizim bölümde de bazı sorunlar oluyormuş ama 1 dönem daha hazırlık okumak istemiyorum ya, bizde %90 devam zorunluluğu var 2 ayda sadece 4 gün devamsızlık hakkım var ve her gün gitmek çok yorucu ondan dolayı geçmeyi düşünüyorum
devamsızlık hakkın varsa kullanıp evde çalışmayı deneyebilirsin, odtü'nün reader at work ve more to read serisini alıp reading+vocab için kullanabilirsin. Writing için bol pratik gerekiyor ve kitaba gerek yok, speakingi kendi kendine konuşarak halledebilirsin, grammar için internette bir sürü kaynak var, favorim british council ve adam's english lessons
-
inside englsih grammer sevil f.soylunun kıtabı da temel atmak ıcın ıyıdır..
-
50k sıralama yapan adamsın yazık kafana
-
Cevp vermeye devam et
Benim için hava hoş
Bu sene de sınıfta kaldığında şutşancak olan sensin
Hala senden daha iyi okula gidebiliyor mesela odtüye
Kendinizi aynen bu şekilde avutmaya devam edin
Geçin odtüye ikişer sene de orda kalın
Ben 2. dönem bölüme geçeceğim ağlamaya devam
Eyvallah hocam sağ olasın burada da yüzde 85 zorunlu yav bu arada senin bölüm ne
CTIS
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X