Şimdi Ara

Bilkent Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi mi İstanbul Hukuk mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeğenim tm puan türlerinde ilk 9 binde..aslında sayısalcı ama istediği yerler olmayınca hukuk, işletme, siyaset bilimi ve kamu yönetimine yöneldi..Bilkenti tercih ettiği zaman hem kapsamlı burs alacak hem de ingilizceyi halletmiş olacak ama bölüm ile ilgili iş olanakları biraz sınırlı..hukuk da mantıklı geliyor..işin içinden çıkamadık yardımcı olur musunuz? ayrıca ODTÜ İşletme de bir alternatif...

• Çıkınca çok iş imkanı olsun: Hukuk
    Çıkınca kamuda ne iş yapacağı belli olsun, KPSS ile atansın iyi bir maaşı olsun: Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
    Nasip kısmet bu işler: ODTÜ İşletme
    Benim fikrim: ODTÜ İktisat. Neden? Anlaşılan kardeşiniz kendini tanımıyor, dolayısıyla sosyal yönlerinin çok da fazla gelişmediğini düşünüyorum. Bu 3 bölüm de oldukça sosyal ağırlık isteyen bölümler; ancak iktisat genel olarak sayısaldan dönme tmcilerin gözdesi bir bölüm. Ha üniversitede açılırsa bir de işletme yüksek lisansı yapar.
  • Yorumunuz için teşekkür ederim.. Tıp olmadı mühendislik de okumak istemiyor..aslında ilk 20 binde iyi mühendislikler de var ama tercih etmeyecek..Bilkentin ismi, şartları ve ingilizcesi çok cezbediyor açıkçası..
  • başka yorumlayacak olan yok mu?
  • civil_law C kullanıcısına yanıt
    istanbul hukuk yetiyorsa birinci sıraya yazsın
    ikinci sıraya yetiyorsa bilkent siyaset bilimi ve kamu yönetimi yazsın

hukukçunun hemde kalburüstü hukukçunun iş sahası daha geniş benim görüşüm böyle
  • yukarı
  • O sıralamaya iyi mühendislikler var ama beğenmiyor herhalde. İÜ hukuk yazsın bence, iş imkanı daha fazla eğitimi oldukça iyi. Bilkent de kaliteli, bir prestiji var ama kamu yönetimi bölümü nasıl bilmiyorum. Hukuk mezunu kamu yönetimi mezunun da işlerini yapabiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    siyaset bilimi ve kamu yönetimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet hukuk mezunu kamucunun işini de yapar. Hukukun ekstra olarak yapacağı tek şey avukatlık vb işler. Eğer avulat hakim falan olmak istemiyorsa bilkente gitsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.