Twitter'da dolanırken bir anda aklıma geldi okulda hiç türbanlı hoca görmedim. ne departmanlarda ne de hazırlıkta. Algıda seçicilik olamaz, sebebi ne acaba? |
Bildirim
Twitter'da dolanırken bir anda aklıma geldi okulda hiç türbanlı hoca görmedim. ne departmanlarda ne de hazırlıkta. Algıda seçicilik olamaz, sebebi ne acaba? |
Ctiscıların fetislerine karşı küçük bir önlem
|
Türbanlılar üniversite okuyamadı belli bir dönem zaten. Eğitim/sosyoekonomik düzeyi yüksek birinin türbanlı olma ihtimali normal vatandaşa göre daha az. Akp gençlik kolu kontenjanından yerleşenleri saymazsak 100 kadın akademisyenden 3 tanesi falan türbanlıdır herhalde istatiği var mı?
|
sayisalci turbanlilarin hepsi tip ve turevlerini okuyor, risk almayi sevmeyen kolaya kacan bir kesim olduklari icin tip fakutlesi olmayan bi yerde cok olmazlar diye tahmin ettim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
sayisalci turbanlilarin hepsi tip ve turevlerini okuyor, risk almayi sevmeyen kolaya kacan bir kesim olduklari icin tip fakutlesi olmayan bi yerde cok olmazlar diye tahmin ettim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanallahim2 -- 6 Eylül 2024; 14:48:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akademisyen olarak bende gormedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |