bişey ima ettiğim yok hocam.fikrimi söyledim direkt.belli söz kalıplarının bu taraflara çekilmesi çok saçma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrickthestarfish -- 18 Ağustos 2021; 15:1:18 > |
Bilkent Üniversitesi Aşı Kararı (2. sayfa)
-
-
hocam aşı yüzünden olduğuna nasıl emin olabiliyorsunuz ki. biz ailecek aşılıyız hiçbir sorunumuz yok.
-
kahkaha.attım.
-
ya cidden kronik rahatsızlığınız yoksa şu aşıyı olun be. biz de canımızı düşünerek aşı olduk. ben 2 doz biontech oldum olduğum günlerde kol ağrım ve hafif kırgınlıktan başka bi halt olmadı. üzerinden 1 ay geçti hala bi halt yok. hem yüzyüze istiyorlar hem aşı olmuyorlar. tamam aşı olmazsan pcr ol diyorlar. ona da ıh mıh ediyorlar. zorunlu aşı ol demiyor kimse. ama olağanüstü bir durumdayız kimsenin keyfine göre iş yapabilecek durumda değiliz
-
yan komşularımız tüm gün evde ve yaşlılar.aşı oldular ve daha sonra da korona oldular evden çıkmadıkları halde.tuhaf geldi normalde aşı olacaktım ama erteledim yine bu yüzden
-
kafam karışıkken nasıl keyfime göre hareket edebilirim ki ? içime sinmeyen bişeyi araştırmak için ertelemem keyfi mi oluyor? zaten tercih stresi var zaten istediğim sıralamayı da yapamadım,ne halt yiyeceğimi bilmiyorum üstüne böyle şeyler oluyor.Sen buna keyfi karar vermek mi diyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patrickthestarfish -- 18 Ağustos 2021; 15:9:38 > -
nerden baksan çevremde 50 den fazla kişi sinovac biontech moderna ve astra zeneca aşılarını olan kişiler var. (almanyadan da var akraba) hiçbirinde tek bir sıkıntı çıkmadı. olmalarının üzerinden 2-3 ay geçti. ben 1 ay önce 2.doz biontech oldum hiçbir sıkıntım yok. biz de canımızı düşünüyoruz hocam. ben covid de geçirdim inan 9-10. günler berbat ötesi. aşının hiçbir zararı yok ama covidin binbir türlü kalıcı hasarı var. ortalıkta "o sıvının içinde ne olduğunu biliyon mu,kobay olmuşsun" diye dolaşan tiplere bakma.
-
ben ona keyfi demedim. kimse sizin keyfinize göre hareket edemez dedim. seçeneklerin var seç birini ya aşı ya da 48 saatte bir pcr testi. 3.bir opsiyon yok. hele hele pcr da aşı da olmam demek hiç yok
-
Hocam allah aşkına çevremde neredeyse herkes aşı oldu bir tanesi bile sonrasında hastalanmadı nedense hep belirli kişilerin çevresi hastalanıyor...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bence bu iş aşıyla alakalı değil, bunlar üniversiteleri artık online veya hibrit şekilde yürütmek istiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
faşist sert bir kelime ben burada kimseyi zorla aşı ol demiyorum opsiyon mevcut diyorum. aşı olma pcr ol.
aşı olanlara gelince hastaneye düşmüyorsun. ilk gün 8+8 sonraki günler 4+4 olacak şekilde 1 hafta ilaç kullanmıyorsun. o ilaçlar yüzünden göğsün sıkışmıyor, nefes darlığı çekmiyorsun. sürekli aile hekimini aramak için telefon peşinde koşturmuyorsun. kendi işini kendin halledebiliyorsun. NE YAŞADIĞIMI ANLATTIRMA BANA
-
-
Hocam bir şey soracağım sanırım aşı karşıtısınız değil mi ? Bu arada faşist ağır bir kelime haberiniz olsun.
-
Hocam bil geyts zebanisine nasıl izin verdiniz
bilmiyorum hocam telepati ile gittim bi baktım çiplenmişim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4E91B375C -- 18 Ağustos 2021; 15:41:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X