Daha dün foruma üye olmuş 2 mesajlı üye : Hadi çevremizden konuşalım. Yakın çevremde buna kendim, karım, kayınpeder, kaynanam diye başlayan liste yapayım öyle sağdan soldan duyma değil bildiğim biontech yaptırmış kişileri sayarak minimum 20 kişilik biontech yaptırmış listem var. Sinovac için annem, rahmetli babam (7 yıldır 20% kalp fonksiyonuyla yaşıyordu, ölüm sebebi covid değil) , sağlık personeli arkadaşlarım, yengelerim v.s diyerek 20 kişilikte sinovac yaptırmış yakın çevrem var. Bütün bunların üstüne en az 50 aşı olmuş iş arkadaşlarım var. Bütün bu insanlardan sadece 1 tanesi covide yakalandı. Testi pozitif çıktığı için istirahat süresi uzatıldı ama kendi ve ailesi gayet iyi. Şimdi 100 kişiden 0 ında yan etki görüldü. 1 kişide hastalığa yakalandı. Yoğun bakımın hepsi aşılı diyorsun, yoğun bakım personeli değilsen mevzuyu ispatlamıyorsan; sağda solda gördüğün herşeyi doğru sanıp burada provakasyon yapma. Çünkü ben kendi çevremi biliyorum. Son 2 aydır farklı şehirlerde, farklı hastanelerdeyim. Dışarda alışveriş yapıyorum, yemek yiyorum, düğünlere, mevlütlere gidiyorum. Ha bu demek değil ki bana birşey olmaz, bana da olabilir. Aşıyı yaptırdıktan sonrası Allah korusun. Aşıyı yaptırmıyorsan korkuyorsan,evine kapanacaksın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 21 Ağustos 2021; 7:10:59 > |
Bildirim