Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi Aşı Kararı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
5.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Daha dün foruma üye olmuş 2 mesajlı üye :

Hadi çevremizden konuşalım. Yakın çevremde buna kendim, karım, kayınpeder, kaynanam diye başlayan liste yapayım öyle sağdan soldan duyma değil bildiğim biontech yaptırmış kişileri sayarak minimum 20 kişilik biontech yaptırmış listem var.

Sinovac için annem, rahmetli babam (7 yıldır 20% kalp fonksiyonuyla yaşıyordu, ölüm sebebi covid değil) , sağlık personeli arkadaşlarım, yengelerim v.s diyerek 20 kişilikte sinovac yaptırmış yakın çevrem var.

Bütün bunların üstüne en az 50 aşı olmuş iş arkadaşlarım var.

Bütün bu insanlardan sadece 1 tanesi covide yakalandı. Testi pozitif çıktığı için istirahat süresi uzatıldı ama kendi ve ailesi gayet iyi.

Şimdi 100 kişiden 0 ında yan etki görüldü. 1 kişide hastalığa yakalandı.

Yoğun bakımın hepsi aşılı diyorsun, yoğun bakım personeli değilsen mevzuyu ispatlamıyorsan; sağda solda gördüğün herşeyi doğru sanıp burada provakasyon yapma. Çünkü ben kendi çevremi biliyorum. Son 2 aydır farklı şehirlerde, farklı hastanelerdeyim. Dışarda alışveriş yapıyorum, yemek yiyorum, düğünlere, mevlütlere gidiyorum. Ha bu demek değil ki bana birşey olmaz, bana da olabilir. Aşıyı yaptırdıktan sonrası Allah korusun. Aşıyı yaptırmıyorsan korkuyorsan,evine kapanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 21 Ağustos 2021; 7:10:59 >

• Yeni gelecek arkadaslar, asi olmadan maskeler cikmadan sosyal mesafe kalkmadan okulun bir tadi yok. Son sinif finlandiya'da erasmustayim Burasi da online hybrid basladi simdilik. O partiler, etkinlikler dip dibe oldugunuz zaman keyifli.
    Bir donem hybrid modda yurtta kaldim evde olmak cok daha rahatti geri donduk. Insanlar birbirleri Ile rahatca tanisamadigi icin okulun butun guzelligi gidiyor. O maske Ile de hic keyifli ders dinlenmiyor haberiniz olsun. Evde 2 saat cikarmadan ders calisin bakalim nasil olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 20 Ağustos 2021; 10:41:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antor kullanıcısına yanıt

"aşıyı yaptırmıyorsan evine kapanacaksın" ne demek?

bakkal mahmutun sana verdiği yetkiye dayanarak mı bu emri veriyorsun?  

aşının ciddi bir yan etkisini tespit ettim: "ARTİSTLİK"

aşı olan herkes birdenbire artistleşiyor.

ceksın caksınlar havada uçuşuyor.  

• djoz kullanıcısına yanıt

Bir kelimenin eksikliği anlamı güzelce bozmuş. Aşıyı yaptırmıyorsan, hastalıktanda korkuyorsan evine kapanacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacettepe de yallah çekti aşısızlara, yüksek ihtimalle hibrit diyen tüm uniler bunu yapacak. Aşısızlar ekran başından takip edebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RiversintheSeas kullanıcısına yanıt

yok hocam zorunlu tutmamış ki yaparsın 2günde bir pcr testini aşılılar gibi gezersin sen de

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.