< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donaldvladimir -- 18 Ağustos 2021; 16:46:49 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bilkent Üniversitesi Aşı Kararı (4. sayfa)
-
-
Aşınızı olun .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam siz yazdığım yazıyı okumuyor musunuz ? Öyle bir şey demek istemedim. Ayrıca alın israil, benim bilgim var... canlı yayın 22 saat önce çoğunun maskesi yok.
https://www.youtube.com/watch?v=hukXCG4CWW4&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neyse hocam tamam siz haklısınız ben koyunum hiç uğraşamam sizle, kolay gelsin ne yapıyorsanız...
Tamam hocam. İyi günler size
Umarım düşündüğüm olmaz ama bize yine yasak gözüküyor gibi
-
hah aşısızlar testlerin parasını kendi cebinden verecekler
Doğru karar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuhtarTebogoAşı olmayanlar covid geçirince normal bir griple hiç alakası olmadığını anlarlar. 4 ay geçti üstünden ve halen bazen öksürük krizi geliyor. Virüsü kapmadan akıllanmayacaksınız.
Doğru 1,5 yıldır olmadılar şimdi olurlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: MuhtarTebogoKimse kimseye zorla aşı yaptırmıyor. Aşı yaptırmayanların uyması gereken prosedür ortada, gerisi kişiye kalmış. Karşılayamıyorsan başka üniversiteye geçersin. Kaldı ki stadyumlara da aşısızlar alınmayacak mesela, demek ki sorun olmuyormuş böyle bir karar.
Alıntıları GösterEvet eğitimle maçı karşılaştıran pırıl pırıl bir zeka
-
Biontechinde, sinovac ında koruyuculugu yok kimse kusura bakmasın, 2ay önce 2 doz biontech ini tamamlayan arkadaşımı hastaneye yatırdılar. Yogun bakımın da neredeyse hepsi aşılılar. Televizyonda söylenenleri direkt kabullenmeseniz anlarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: CaimaNEvet eğitimle maçı karşılaştıran pırıl pırıl bir zeka
Alıntıları Gösterİkisi de vatandaşın hakkı olan bir şey. Gerçi akplilerle tartışmak huyum değil, bye.
-
Aynı şekilde düşünen herkesin önünde saygıyla eğiliyorumquote:
Orijinalden alıntı: Alarakbilkenti listeden çıkardım
Gelecek sizin gibiler sayesinde gelecek...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok güzel bir karar olmuş,bütün üniversitelerin aynı kararı vermesini dilerim.Saçma sapan kuruntularınız yüzünden öğrenciler okullarına gidemeyecek,esnaf dükkan açamayacak,sosyal hayat diye bir şey kalmayacak.Kendini çok zeki,büyük oyunu görmüş sanan yurdum insanının aşı karşıtlığına böyle yaptırımlar getirilmesi gerekiyor.Sizin şeker gibi yuttuğunuz ağrı kesicilerin bile milyon tane yan etkisi var corona aşısına gelince mi yan etkiyi,içeriği bu kadar inceler oldunuz?Bütün dünyayı etkileyen bir sağlık krizine aşıdan başka ne çözüm üretebiliriz engin bilgilerinize dayanarak siz söyleyin öyleyse,belli ki yıllarca tıp okumuş doktorasını yapmış proflardan daha bilgilisiniz bu konuda.
Her üniversite benzer kararlar alacak gibi duruyor. Aşı olmak istemeyen arkadaşların yurtlar için hiç şansı yok. Birçok üniversitede de kampüse bile giremeyecekler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: neomargusausmatrix
Biontechinde, sinovac ında koruyuculugu yok kimse kusura bakmasın, 2ay önce 2 doz biontech ini tamamlayan arkadaşımı hastaneye yatırdılar. Yogun bakımın da neredeyse hepsi aşılılar. Televizyonda söylenenleri direkt kabullenmeseniz anlarsınızElimizde onlarca ülkede aşıların köpek gibi koruduğunun verisi var. Ama yok beyefendinin arkadaşı hastaneye yatırılmış ondan işe yaramıyormuş, televizyonda söylenenler zart zurt klasik aşı karşıtı saçmalamaları.
Şu ana kadar kaç tane makale okudun la? Kaç ülkenin yayınladığı verileri yorumladın, ya da yorumlayan uzmanları okudun? Şu ülke insanının her şeyi biliyormuş havasından tiksiniyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X