|
Bildirim
|
Ne sormasını bekliyorsun kanka elektrik devresi sorusu falan mı atsınlar ? |
Adam Bilkent Elektrik-Elektronikte, adamın sorulduğu soruya bak, "yemekler nasıl?"
|
Sende bilkentte değil miydin hocam Yemekler nasıl |
ya ufaklık doktora başvurularımı yapmama az kalmış burada kime laf anlatıyorsun? senin yürüdüğün yollardan ben yıllar önce geçtim. lafa bak 116 ile harvard'a girmeye çalış diyor. 2014 ee birincimiz 114 aldı toefl'dan, şuan mit'de doktora yapıyor. 2017 birincimiz (erdem bıyık) arkadaşımdı. onun skoru da 107. şuan stanford'ta. bu adamları öne çıkaran aptal bir seviye tespit sınavı değil, daha lisans öğrencisiyken yayınlanmış paperı olmasıydı.
|
bilkent ee'de okuduğunu düşünmüyorum, muhtemelen toefl skorun hakkında da yalan söylüyorsun.
bu arkadaş stanford'tan kabul aldı geçen sene. toefl skoru 107. http://stanford.edu/~ebiyik/docs/CV.pdf insanları yanlış yönlerdirme. 116 üstü çok abartı. 3-4 sene önce hazırlıktaki, cambrigde master ve doktoralı hocam bile 115 almış. |
Hocam, bölümün burssuz kontenjanına yerleşecek puana ulaşmak bile bir vizyonu olmayan biri için çok zor. Buradaki vizyondan kasıt, mezun olduktan sonra ne yapılacağı veya hangi alanlar üzerinde çalışılacağı gibi şeylerse eğer, çok da tedirgin olmaya gerek yok. Bölüme giren öğrenciler arasında bir anket yapılsa, maksimum yüzde 40'ının mezun olduktan sonra ne yapacağı konusunda bir kararı var sonucu çıkar. İlerleyen zamanlarda yüzde 40'ın fikirleri değişik yönlerde değişiklikler gösterebilir, ama geriye kalan yüzde 60 da mutlaka bir fikrin cazibesine kapılacaktır. Vizyonun yoksa bile Bilkent EE seni zor kullanarak vizyon sahibi yapar.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dengbej_25 -- 15 Aralık 2017; 23:45:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|