Şimdi Ara

Bilkent yarı yılda hazırlık atlama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent makineyi kazandım bu sene büyük ihtimalle hazırlık okuyacağım ama yarı yılda sınavı geçerim gibi. O durumda seçeneklerim neler olur yani direk 1e mi başlanır yoksa üsten ders alıp 1e önceden hazırlanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Sınıfa diye söyledi abim bana.

• yarı yılda sınava girebilmen için ya upper ıntermediate ya da prefac kurlarından birinden başlaman gerekir. İlk 3 kur olan elementary, pre-intermediate ve intermediate başlarsan yarı yıl sınavına giremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

yarı yılda sınava girebilmen için ya upper ıntermediate ya da prefac kurlarından birinden başlaman gerekir. İlk 3 kur olan elementary, pre-intermediate ve intermediate başlarsan yarı yıl sınavına giremezsin.

Tamam büyük ihtimalle o kurlardan birinde olucam yarı yılda sınava giricem. O sınavı geçersem seçeneklerim nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: pasykan

quote:

Orijinalden alıntı: blackrider

yarı yılda sınava girebilmen için ya upper ıntermediate ya da prefac kurlarından birinden başlaman gerekir. İlk 3 kur olan elementary, pre-intermediate ve intermediate başlarsan yarı yıl sınavına giremezsin.

Tamam büyük ihtimalle o kurlardan birinde olucam yarı yılda sınava giricem. O sınavı geçersem seçeneklerim nedir?

ikinci dönem irregular olarak 1. sınıfa başlarsın ama irregular olmanın bazı sıkıntıları vardır. Çoğu irregular başlayan pişman olduklarını çok sıkıntı çektirklerini söylerler. Ben normal başlamıştım sıkıntılarını bilmiyorum ama tahminimce 2. dönem de 1. dönemin derslerini alacaksın ve çoğu kişi regular olarak bölüme başlayacağı için adapte olma sorunu ortaya çıkabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hacettepe hazırlık nasıl??
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.