|
Bilkentliler gelebilir mi?
-
-
Yer bulursan alırsın da yaz disi cok zor millet retake atamiyo bazen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam bölümden bi arkadaş soruyo da
"ml alanında doktora yapmak isteyen biri için 106-225 mi daha mantıklı olur yoksa 101-102-225-230?"
yorumunuz nedir
-
İkinci ama pratikte imkansiz gibi 101i de 102yi de optimal şekilde dusurmek. Yoksa 230 probdu galiba bunun uzerine bi de 260 çekilse bal gibi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 21 Temmuz 2024; 1:43:13 >
Math bölüm başkanının kapısında yatarsan alabilirsin
Hocam sabahtan beri dersleri inceliyorum, sinirim çok bozuldu. Birçok kapı kapalı.
-
Katılıyorum. R.s. gürkaynak isimli şahsiyetin sürekli bolumunuz dışı ders alabilirsiniz demesi aslında büyük kolpa. Pratikte bu o kadar zor ki.
En fazla ise yarayacak içerikleri bulup ona göre alınabilecek derslere bakabiliriz. Mesela math 132 alamıyor muyuz (bu arada math 102ye preq. olarak math106 gelmiş sanırım. Ben math132 için de bir değişim bekliyorum) hop math210 alalım gibi
Veya lineer için math225 almak filan gibi. Hadi bizim gene iyi, secmelisi olmayan bölümlerde adamlar additional almaktan alması gereken kredinin iki katını aliyorlar
102ye 106 prereqi mi, yakinda bunlar double major filan da acmaya başlarlar
132 konusunda muhtemelen bu daha teorik ders diye sizi 210a itecekler
hadi biz neyse de idealist econculara yazık oluyor bence hocam. matematik temelli bir bölüm sonuçta, sanırım burssuz öğrencileri dikkate alıp 101-102 koymuyorlar.
-
Mümkün değil double major, physics101 102yi ne yapacaklar. Econ 225i neye sayacaklar math123 e mi math223 e mi. Bizdeki philler ne olacak. Mümkün değil math çift anadal
Yok hocaların çoğu 105/6nin yeterli oldugunu savunuyor, görece haksiz değiller undergradde integral bile kullanılmıyor zaten
Double major cizmek o kadar kolay ki, tamamen masadaki beyefendilerin su suna denk olsun demesi ile basliyor. Ki yurt disinda bazi okullar double major icin su kadar krediyi alacaksin sadece filan diyor, alakasiz ama agir olursa ana major daha cok krediden baslatan bile var (hatta koc tipta da benzer bi durum var galiba, ulkemizdeki tek ornegi)
Philleri yalandan hum112 ve comd358e sayarlar, econ225i muhtemelen math223e sayarlar. Mbg sci coredan elenir, bi tek arıza fizik duruyo onu bile bi şekilde kirdirirlar. Fizikte mesela freshmen project course var, phys120 olmasi lazim, dm için ge301e denk sayiyorlar?? Gerekirse ec101/2ye bile denk sayarlar fizikleri, ya da aldirirlar pasa pasa bilemiyorum. Ama olanaksiz değil kesinlikle
Bi de bunu er ya da geç acacaklar, facultyden de dusunenler var cunku
Şu an baktım da mbgyi required course saymıslar farklı bölümlerde. Bizde de fiziği econ required a sayılabilir. Hayırlısı bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X