Şimdi Ara

BİLL GATES, 14 YILDIR ABD’NİN EN ZENGİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BİLL GATES, 14 YILDIR ABD’NİN EN ZENGİNİ

Forbes dergisinin, ABD’nin en zenginleri listesinde bu yıl da birinci sıraya Microsoft’un kurucusu Bill Gates yerleşti.
    ABD’nin en zenginleri listesinde 14 yıldır birinci çıkan ve serveti 59 milyar doları bulan Gates’i, 52 milyar dolarlık servetiyle yatırımcı Warren Buffett izledi. Dergiye göre, Gates ve Buffett’ın ikisi de servetlerini geçen yıl 6’şar milyar dolar artırdı.
    Buffett, hayır kurumu Bill ve Gates Vakfı ile aile yardım kuruluşlarına servetinin yüzde 85’ini bağışlama taahhüdünde bulunmuştu.
    En zengin 400 Amerikalının sıralandığı, 25 yıldır yapılar listede, Las Vegas’ta kumarhane patronu Sheldon Adelson (28 milyar dolar) 3’üncü sıradaki, bilgisayar yazılımı patronu Larry Ellison (26) da 4’üncü sıradaki yerlerini korudu.
    Listede beşinci sıraya da 18.5 milyar dolarlık servetleriyle internette arama motoru Google’un kurucuları Sergey Brin ile Sarry Page yerleşti.
    Bu listede sıralamada yer alacakların, servetlerinin en az 1.3 milyar doları bulması gerekiyor.
    Forbes, bu yıl listedekilerin servetlerinin toplam değerinin, 290 milyar dolar artarak 1.54 trilyon dolara yükseldiğini kaydetti.
    Derginin haberinde, 39 kadının yer aldığı listedeki en zengin 400 Amerikalıdan 270’inin servetini kendisinin elde ettiği, 74’ünün mirasla edindiği belirtildi.

• bill gates in arkadaşı olmak vardı

"hey bill versene borç"
  • quote:

Orjinalden alıntı: sumituran

bill gates in arkadaşı olmak vardı

"hey bill versene borç"

• Yakışır Bill amcama
  • forza bill
  • artık en fakiri olur avrupa mahkemesinin verdiği karardan sonra
  • yiyemeceğinden çok parayı kazanıp napacan bill amca...
    birazını bana versene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bill gates işte...
  • para var huzur var kardeşim... adamda kafa var.

ben olsam vistanın altına aynen şöyle yazardım. "... baba mirası değil alın teri!!"[8D]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestercan -- 22 Eylül 2007; 21:25:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bestercan

para var huzur var kardeşim... adamda kafa var.

ben olsam vistanın altına aynen şöyle yazardım. "... baba mirası değil alın teri!!"[8D]

• geh billi billi borç ver billi billi
  • banane..magazin konusu yeri burası değil bu konunun
  • bi de her pc deki windowsun lisanslı olduğunu düşünsenize ozaman nekadar olurdu serveti
  • quote:

Orjinalden alıntı: escala

bi de her pc deki windowsun lisanslı olduğunu düşünsenize ozaman nekadar olurdu serveti

• zenginin malı züğürdün çenesini yorarmış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.