Şimdi Ara

bilmeyenler için kolaylık içeri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar belki aranızda bilmeyenler vardır diye düşünerek sizlerle bu bilgiyi paylaşıyorum.bildiginiz gibi bazı durumlarda 2. ci sütündaki veya daha sonraki sütündaki veya 1.ci sütündaki skillere tekrar tekrar basmak oldukca can sıkıcı bir hal alıyor.işte sizlere resimlede göstereceğim bu mouse combo sayesinde bundan kurtuluyorsunuz.tek yapmanız gerken kullanmak istediğiniz skillin üstüne mouse la sag tıklamak ve skilli kullanmak istediğiniz anda mausenin sag rusuna oyun içinde bos bir alana tıklamak.ben wolfu kullanıyorumböyle.oldukca kullanıslı.cz ve savaşlardada can potunu kullanıyorum tavsiye ederim.

http://www.imagehack.eu/tr/uploads/be679d9d55.jpg
    http://www.imagehack.eu/tr/uploads/6b4a990f41.jpg
    http://www.imagehack.eu/tr/uploads/0230d92d2e.jpg

arkadaslar afiyet olsun

• yeni moradon knightında bu olayı bilmeyen varmıdır acaba
    neyse genede saol uğraşmışsın
  • light feetde kullanmak daha kullanışlı
  • bunu bilmeyenin oldugunu sanmıorum.Bide ıce age geldiginden beri sag tuşa koydugumuz skill böle blur blur gözüküo bence güzel olmuş.Ayrıca bi skili kullandıgımız andada blur blur oluyo.Örnegin attack skillerini her vurdugunuzda skill bardaki skill blurlaşıyo
  • Allah'ım yarabbim Arkadaşım bu oyun olduğundan beri var bu olay ve oyun yaklaşık 5-6 yıllık.Bu konu şimdimi açılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: PsychoSéxy_

Allah'ım yarabbim Arkadaşım bu oyun olduğundan beri var bu olay ve oyun yaklaşık 5-6 yıllık.Bu konu şimdimi açılır

özür dilerim bende 4 yıldır oynuyorum ve bunu da oyunun basından beri biliyorum sadece bilmeyenler olabilecegini düşündüm.çünkü dikkat ediyorumda kimse oyunun tam olarak nasıl oynanacagına dair bi fikir sahibi deil.genel oyuncuların bildigi tek şey hayvan kesip kasılmak + basmak görev yapmak np kasmak gibi en genel konular bu kadar büyük tepki verecegini blseydin konuyu acmazdım

• quote:

Orjinalden alıntı: xXxSCUARTxXx

quote:

Allah'ım yarabbim Arkadaşım bu oyun olduğundan beri var bu olay ve oyun yaklaşık 5-6 yıllık.Bu konu şimdimi açılır

özür dilerim bende 4 yıldır oynuyorum ve bunu da oyunun basından beri biliyorum sadece bilmeyenler olabilecegini düşündüm.çünkü dikkat ediyorumda kimse oyunun tam olarak nasıl oynanacagına dair bi fikir sahibi deil.genel oyuncuların bildigi tek şey hayvan kesip kasılmak + basmak görev yapmak np kasmak gibi en genel konular bu kadar büyük tepki verecegini blseydin konuyu acmazdım

Kardeş dalga geçmim Diyorum ama sende bunu bilmeyen mi war ya bende bişi sandım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tamama o zaman bosa ugrasmısım editler lütfen konuyu silermisiniz?
  • edit konuyu silermisin
  • quote:

dikkat edersen başlıkta bilmeyenler için diyo sen biliyosun diye herkesi biliyo olarak sayamazsın
  • üzmeyin çocuğu iyi niyetiyle bişi paylaşmış, saol cnm benim
  • SAOLL
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.