Şimdi Ara

bilsis bilgisayar tarafından dolandırıldım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 1800 tl ye aldığım casper marka bilgisayarım bozulduğu için 10.11.2011 yılında bilsis bilgisayara gönderdim. kendileri masrafı belirleyip 400 tl peşin peşin paramı aldılar ve bilgisayarımı göndermediler defalarca aramamıza rağmen ne hikmetse sekreter hanım her seferinde teknik hizmetlere ulaşamadı. daha sonra 2013 de bana başka bir bilgisayar gönderdiler ki bu bilgisayar benim bilgisayarımın bikaç model altıydı. bu bilgisayarı geri gönderip kendi bilgisayarımı istedim ama yıl oldu 2014 hala bilgisayarım yok. bu firmaya dolandırıcılıktan dava açacağımı ve bulduğum her sosyal platformda kötü reklamını yapacağımı bildiririm. aman sizde onlara kanmayın !!!!

• Güngören'deki bilgisayar tamir şirketi. Bende daha önce Hp bilgisayarımı tamir ettirmiştim orada. Piyasanın altında fiyat verip tamir etmişlerdi. Ama eğer böyle birşey yapmışlarsa dava açın. Sonucu ne olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adresi bulup mekanı basardım sanırım.
    Hakkınızı arayın her türlü

• Bulunduğunuz en yakın yerdeki Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunun.
  • hayır işin garibi internete bu firmanın adını yazıp şikayetlerini aradığımda daha bi çok kişinin ya aynı duruma maruz kaldığını ya da para verip yaptırdıkları bilgisayarlarının bozuk geldiğini okuyorum. firma yolunu bulmuş tamire gönderilen her bilgisayarı faili meçhul yapıyor. bende ki de akıl, araştırmadan etmeden bilsayar tamir ettirirsen böle oluyomuş demek ki :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHEMİST_20

hayır işin garibi internete bu firmanın adını yazıp şikayetlerini aradığımda daha bi çok kişinin ya aynı duruma maruz kaldığını ya da para verip yaptırdıkları bilgisayarlarının bozuk geldiğini okuyorum. firma yolunu bulmuş tamire gönderilen her bilgisayarı faili meçhul yapıyor. bende ki de akıl, araştırmadan etmeden bilsayar tamir ettirirsen böle oluyomuş demek ki :/

Konunuzu okuduktan sonra çok merak ettim doğrusu. Eğer sakıncası yoksa son durumu öğrenmek isterim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.