Bildirim
BİM 1 Litre Günlük Süt 95 kuruş (Bölgesel olabilir.)BİTTİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şok ta 2 den 1.75 e indi ama havalar sıcak dikkat etmek gerek -
Burada 2tl hala -
dun aldım bir koli 2 tl den satılıyor. -
Skt bitiyo sicak diye konu aciyolar ya -
Süt ve günlük -
Nasıl günlük müş kaç gün kullanımı var sulu kolonyadır o -
Bölgesel -
quote:
Orijinalden alıntı: muratoloji64
Skt bitiyo sicak diye konu aciyolar ya
günlük süt ne bir onu araştır önce -
Köyden 1.5 liraya alınan süt 95 kuruşa nasıl satılır. -
Gecende oveclerdeki bimdr 1.25 di havalar aşiri sicak oldugu icin bozuluyor herhalde 1 2 gun sonra pütürleşti tadi bozuk dedildi içtim valla bisey olmadi 😀 -
0.95 kuruş yanlış bir yazımdır, 0.95 lira ya da 95 kuruş şeklinde yazılır -
magazasal desek daha ıyı olur -
Haklısınız lakin bakıyorum millet inatla yanlış yazmaya özen gösteriyor❗️ Konudaki yanlış yazan arkadaşı tenzih ederek söylüyorum bu her yerde yanlış haliyle yazılıyor, kimse de düşünmüyor 0.80 kuruş 1 kuruştan daha az nasıl öderim diye 😄
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 27 Temmuz 2017; 5:18:39 > -
Bimden son 2 haftada aldığım 2 günlük süt bozuk çıktı. Biri peynir kıvamına gelmişti diğeri kokuyordu -
Lor olur o bence havalar sıcak gunluk süt mantıklı değil -
quote:
Orijinalden alıntı: muratoloji64
Skt bitiyo sicak diye konu aciyolar ya
yoğurt yap, peynir yap -
Köylüye zannetmiyorum 1,5 tl vereceklerini. Bu işi yapmadığım için bilmiyorum ama aradaki fark çok var. 1,5 al 2 ye sat değil o. B,r tahminde bulunursam 1 tl den fazla vereceklerini sanmıyorum. Varsa Sütçü yazsın fabrikalara kaça sattıklarını.
Birde 31 temmuz skt geçecek ürünü geri topla, taşı, geri gönder, işlem yap falan ekstra masraf. Ver gitsin 95 kuruşa. Bence mantıklı -
biz burda bu işi yapanlardan sütün litresini 3.5 ile 5tl arasında fiyattan alıyoruz . bende 1-2tl lik sütten bişey beklemeyin . -
şok tan mecbur kalip aldigim gunluk sutun aoç gunluk sut ile hic alakasi yoktu. baya bildigin su gibi digerinin yaninda, bim deki sutunde bundan farkli olacagini sanmiyorum.
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- shell 150 tl
- tod süper dolu paket
- kırmızı fırsat 16 gb
- vodafone numara taşıma faturalı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X