Şimdi Ara

BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
13
Favori
85.377
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 10:03 de bimdeydim sadece grafik tablet kalmıştı ben de vazgeçtim almaktan, kulaklık için gittiydim... bida ha da nah giderim

• acura07 kullanıcısına yanıt

Ben beğenmedim ya sunta gibi sence nasil alayimmi gidip acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Masayı bekliyoruz arkadaşlar nasıl bişey

Piyasayada 400 tl ye böyle modern görünümlü masa yok ama sağlam masa çok

• Ankara 100.yıl bim de 7 tane arctic 1 ve yine 7 civarı rival 3 vardı, 9,20 de gittim 7-8 kişi vardı. Bir iki tanesi ip için gelmişti saat 10 a doğru yaklaşık 50 kişilik sıra vardı. Yağmurlu olmasına rağmen, ipler bayağı iyi fiyatmış galiba. Ama içeri alırlarken önce 25 kişi alacağım dedi çalışan, insanlar gayet sakin ve anlayışlıydı valla. Keçiörendeki bimler savaş alanı gibi oluyor, gözünü sevdiğim medeniyet. 7 tane kulaklık var diyince, dedim kimler kulaklık alacak, çocuğun biri ben 2 tane alacağım dedi, dedim ki hocam 1 er tane alsak da insanların da işi görülse, tamam o zaman 1 tane alayım dedi çocuk o sayede ben de alabildim.

• ben gittiğimde saat 9 dan beri bekleyen vardı, tabi birbirlerini ezişlerini izledm alamayacağımı anlayıp :D

• Masa güzel ama içeriği eksik ne sticker çıktı ne vida takımı herkes bir şeyler eksik almış

• ssuqunet S kullanıcısına yanıt

hocam güldürdün beni sabah sabah sağolasın:)

• Ayak üstü farkını ödeyip benden satın almayı teklif eden 3 kişi oldu alıp almamakta kararsızdım ama bakalım bi araştıracağım
    BİM 13 Ocak Bilgisayar Ekipmanları

• tyst kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HP çanta için gittim abov kulaklık için savaş vardı elemanın biri alan elemana seni öldürücem diyordu seni öldürmezsem allah belamı versin diyordu lol

• Ben de grafik çizim tabletinden aldım. Boyutu biraz ufak geldi ama yazı yazmak not tutmak için yeterli. Çalıştırdım ürünü herhangi bi kalibrasyon sorunu yok gayet iyi çalışıyor. Bütün uygulamalara uyumluluğu var heralde. Powerpoint zoom adobede denedim gayet stabil çalıştı. İhtiyacı olanlar alsın derim.
  • Kablosuz olsa alirdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 450 ye kulaklığı satan varsa alayım istanbul içi.

• HAHAHAHAHAHWHAHWHAHAHAHAHAHA

BİŞEY DEMEMELİYİM, BİŞEY DEMEMELİYİM...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 13 Ocak 2021; 11:33:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Felurian

HAHAHAHAHAHWHAHWHAHAHAHAHAHA

BİŞEY DEMEMELİYİM, BİŞEY DEMEMELİYİM...

Tolga takipçilerimizden sert yorum istiyor.

• Kaypak namussuz herifler, bizim burası fakir mahalle, kimse 350 liralık kulaklık için kapışmaz diye 9.45te gittim sadece 2 genç vardı 7-8 de yaşlı kadın. O gençler almazsa alırım diye girdim çocuklar bulamadı kulaklığı soruyorlar abi bugün gelecekti bu, broşürü açtılar gösterdiler sonra ben de sordum yakın bi yerden alma şansımız var mı diye? Xxx şubesine gidin diyin ben yyy yerinden geldim diye varmış. Tam durakta bekliyordum ki 3-4 dakika sonra bize yok denilen kulaklığı başka birisi almış, adamı yakaladım bize bu kulaklık yok dendi siz nasıl aldınız diye? O da dediki depoda varmış....Karaktersizler ürünü ayırttırmış ama bize yok dediler. Tabi diğer şubeye gittim dedimki ben yyyy yerinden geldim. Kadın demez mi sizden önce gelen birisi ben yyy yerinden geldim diyince ona verdik biz kulaklığı diye. Oradan 2 şubeye daha gittim ki 4.şubedeyken ilk şubedeki çocuklarla karşılaştık, y şubesindeki almam gerekeni onlar almış, böyle böyle diye konuştuk sonra dedim kankalar beni ilk şubenin oraya atın size zahmet, sağolsunlar bıraktılar beni

• LeftEyeNine L kullanıcısına yanıt
    Sadece Tolga değil ki, daha şimdiden Sahibinden komple Artics 1’lerle dolmuş, yazık ya valla acıyorum bunlara...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 13 Ocak 2021; 11:51:50 >
  • Kullanacak olana da engel oluyorlar ya bişey demiyorum. Alacakları paranın hayrını görmesinler. Şişman teyzeler tencere tava yerine elektronik ürünlere sardılar. Bu grubu da unutmamak lazım.

• bayrampaşa yıldırım'da migrosun yanındaki bim'de kuyruk falan yoktu. cheese peyniri almaya gittim orada kulaklık klavye falan gördüm ama inanın marka vs dikkatimi çekmediği için şuan ki ürünler mi bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.