Dost laktozsuz süt aldım sütün renginin beyaz olması gerekiyor ama sarımsı gibi bir rengi var tadıda laktozssuz gibi degil içim ve Pınar Laktozsuz almıştım onların rengin de böyle bir şey yoktu beyazdı dost süt de neden böyle bir şey var yoksa kandırılıyor muyuz ? ilk aldığımda dost sütte böyle bir şey yoktu tadı güzeldi İkinci kutuda böyle bir şey oldu Ayıplı mal mı satıyorlar rengini beğenmedim bakanlığına şikayet edeceğim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Ekim 2021; 15:40:3 > |
Bim Ayıplı Ürün Mü Satıyor? Dost Sütü Örneği
Giriş: Bim, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biridir ve uygun fiyatlı ürünleriyle bilinmektedir. Ancak, son zamanlarda Bim'in bazı ürünleriyle ilgili şikayetler gündeme gelmiştir. Bu şikayetlerden biri de Dost markalı laktozsuz sütün rengiyle ilgilidir.
Dost Laktozsuz Sütün Rengi: Bazı tüketiciler, Dost markalı laktozsuz sütün renginin normal sütten daha koyu olduğunu iddia etmektedir. Bu renk farkının, sütün kalitesiyle ilgili şüpheleri beraberinde getirmiştir.
Bim'in Açıklaması: Bim, Dost markalı laktozsuz sütün renginin normal sütten farklı olmasının sebebinin laktozun çıkarılması işlemi olduğunu açıklamıştır. Laktozsuz süt üretmek için sütün laktaz enzimiyle işlendiğini ve bu işlemin sütün rengini değiştirebileceğini ifade etmiştir.
Diğer Araştırmalar: Dost markalı laktozsuz sütün rengi konusunda bağımsız araştırmalar da yapılmıştır. Bu araştırmalar, sütün rengindeki değişimin laktozun çıkarılması işleminin bir sonucu olduğunu doğrulamıştır.
Sonuç: Dost markalı laktozsuz sütün rengindeki farklılık, laktozun çıkarılması işleminin doğal bir sonucudur. Bu renk farkı, sütün kalitesiyle ilgili bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak, tüketicilerin bu renk farkının nedenini bilmesi ve endişelerini giderebilmesi için Bim'in daha iyi iletişim kurması önemlidir.