Şimdi Ara

Bim ayıplı ürün mü satıyor ? (ssli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dost laktozsuz süt aldım sütün renginin beyaz olması gerekiyor ama sarımsı gibi bir rengi var tadıda laktozssuz gibi degil içim ve Pınar Laktozsuz almıştım onların rengin de böyle bir şey yoktu beyazdı dost süt de neden böyle bir şey var yoksa kandırılıyor muyuz ?

ilk aldığımda dost sütte böyle bir şey yoktu tadı güzeldi İkinci kutuda böyle bir şey oldu Ayıplı mal mı satıyorlar rengini beğenmedim bakanlığına şikayet edeceğim

Bim ayıplı ürün mü satıyor ? (ssli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 20 Ekim 2021; 15:40:3 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bim Ayıplı Ürün Mü Satıyor? Dost Sütü Örneği

Giriş: Bim, Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biridir ve uygun fiyatlı ürünleriyle bilinmektedir. Ancak, son zamanlarda Bim'in bazı ürünleriyle ilgili şikayetler gündeme gelmiştir. Bu şikayetlerden biri de Dost markalı laktozsuz sütün rengiyle ilgilidir.

Dost Laktozsuz Sütün Rengi: Bazı tüketiciler, Dost markalı laktozsuz sütün renginin normal sütten daha koyu olduğunu iddia etmektedir. Bu renk farkının, sütün kalitesiyle ilgili şüpheleri beraberinde getirmiştir.

Bim'in Açıklaması: Bim, Dost markalı laktozsuz sütün renginin normal sütten farklı olmasının sebebinin laktozun çıkarılması işlemi olduğunu açıklamıştır. Laktozsuz süt üretmek için sütün laktaz enzimiyle işlendiğini ve bu işlemin sütün rengini değiştirebileceğini ifade etmiştir.

Diğer Araştırmalar: Dost markalı laktozsuz sütün rengi konusunda bağımsız araştırmalar da yapılmıştır. Bu araştırmalar, sütün rengindeki değişimin laktozun çıkarılması işleminin bir sonucu olduğunu doğrulamıştır.

Sonuç: Dost markalı laktozsuz sütün rengindeki farklılık, laktozun çıkarılması işleminin doğal bir sonucudur. Bu renk farkı, sütün kalitesiyle ilgili bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak, tüketicilerin bu renk farkının nedenini bilmesi ve endişelerini giderebilmesi için Bim'in daha iyi iletişim kurması önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • her şey her zaman kusursuz olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • satışını yapıyorlarsa düzgün üretmesi gerekiyor daha önce içim de aynı sorunu yaşadım rahat diye sattıkları süt normal çıktı şikayet ettim

sütü incelemeye aldılar sonuç olarak benim haklı oldugumu söylediler daha dikkatli üretim yapacaklarını belirtmişler bime şikayetimi ilettim

bakalım ne zaman dönüş yapacak cimer den de şikayet edeceğim

• Kanser olup ölmek istemiyorsan BİM’e adımını atma

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bimdeki butun mallar ayipli

Kaliteli çay bile satmiyor

• Ben de iki kere laktozsuz süt almıştım Bim'den. İkisinin de rengi böyleydi.

• trkgncr kullanıcısına yanıt

baktım herkes renginden şikayet etmiş bunlar diğer markalara göre daha uygun satıyor diye içeriğinde farklı birşeyler yapıyor rengi değişiyor galiba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende geçen light süt aldım yarısı su gibi bi kıvamı vardı. Çok soluk bi beyaz rengi vardı 2 litre sütü döktüm. Bildiğim marka dışı almıyorum artık

• Olm süt dediğin beyaz olur. Süt diye boya satıyolar size. Onu alın evinizi boyayın rengi güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya kusura bakmayında evinize bim den mağzeme alıyorsanız bu durumu kabulleniyorsunuz demektir.sağlığınız 2. planda hatta 3. planda demektir. bimden alınan magzeme ile ne kaliteli bişey yapılıyor nede lezzetli oluyor.adamlar okadar üstü kapalı calısıyorki irtibat numaralı şikayet ediceginiz telefonları bile yok. bim den alanlara müstehak. kusura bakmayın.

• Sütle alakaları yok yarısı su zaten

• En uygun fiyata hangi sütü alabilirim diye araştırırken en ucuz sütü 6,90 gibi bi fiyata buldum. Ama Dost süt istisnai bir şekilde 4 küsur liraya satılıyor. Bana çok şüpheli ve fazla ucuz geldi, hiç almaya teşebbüs etmedim. Düşünmeden uzak duracağım bir marka.

• benim favori sütüm içim rahattır aradaı pınar denge alırım hiç dost laktosuz almadım annem almış bende denedim tadı aynı geldi rengide beyazdı o süt bitti yeniden aldık

bu seferde rengi sarımsı çıktı tadıda tam taksozsuz gibi değildi üründe sıkıntı var gibi duruyor bir daha dost almam zaten

• Yanlislikla cikolatali sut almis olmayasin? Bu renk ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 20 Ekim 2021; 17:56:46 >
  • normal süt fiyatına kakao ve vanilyalı süt Bim ayıplı ürün mü satıyor ? (ssli) 

• Zuko kullanıcısına yanıt
    Evet bilerek Çikolatalı süt aldım

• Psikolojik mi bilmiyorum ama ben de a101den aldığım coca cola zero sugar dan şüpheleniyorum. Ne zaman a101den alsam sanki asiti kaçmış gibi geliyor , başka yerlerden aldığımda aynı sorun yok. Acaba üretim ya da formül hatası olan ürünleri bim ve a101lere mi veriyorlar

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

Başka markanın da laktozsuzunu almadım galiba hiç. Bizde çocuk olduğu için belediye kendisi süt gönderiyor. Biz de anca bitince alıyoruz dışarıdan süt. O yüzden piyasaya da hakim değilim. Normalde Dost süt çok kullandık ama o rengi görünce pek alasım da gelmiyor.

• mustyblack kullanıcısına yanıt

Asitli içecekleri bilmem ama a101 den süt vs alınmaz

Bimin sütleri genelde son tüketim tarihi olarak en az 2 3 ay öndeyken

A101 1 hafta kalanları veya 1 2 gün içinde tüketilmesi gerekenleri satabiliyor

• mustyblack kullanıcısına yanıt

Kör tadım yapın bi kere, bi de öyle sonuca bakın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.